keremtuzun kullanıcısının son içeriği

  1. K

    Hücum Kedi

    Hücum Kedi 28 Nisan 2006'da Gitar'da (+Sunday Workers ve Roll) Saat 12:30 10YTL (1 yerli dahil)
  2. K

    Hücum Kedi

    Hücum Kedi Pro™ o zaman. ©.
  3. K

    Hücum Kedi

    Kusura bakmıyorum, sadece korktum biri kaçak bir kayıt mı yayınladı acaba diye... Bu arada amatör - çifte standart konusuna gelirsek, burada olma sebebimiz bizden çok mod - adminlerce kararlaştırılmış olmalı. "Hücum Kedi" albümü olmadığı doğru, fakat grup elemanlarının yer aldığı bandrol...
  4. K

    Hücum Kedi

    Hücum Kedi albüm bir kenara, hiç "beste" yapmadı, yapmadığı bestelere de hiç "kayıt" yapmadı, çaldığı coverları da kaydetmedi, sizinki başka bir kedi.
  5. K

    Hücum Kedi

    Teşekkür ederim Lcvrt, sana da nüzikli yıllar. Şubat 27, 2006 (ODTÜ mimarlik anfisi) konserinde yer almıyoruz. İkidir konser iptali yazıyorum, üzgünüm ama elden de birşey gelmiyor.
  6. K

    Hücum Kedi

    Bu etkinlikte yer almıyoruz, bir dahaki sefere. "Hucum Kedi 5 ocakta Kocaeli Halk Egıtım merkezınde. 'Fest-i rock' adı altında yapılacak festıvalde amator gruplar da sahne alacaktır. Konser 19:00 da baslayacak"
  7. K

    Hücum Kedi

    Hücum Kedi 3 Hafta için Taksim Trend'de, 10 Aralık C.tesi - 16 Aralık Cuma - (ön grup one bite stand) 23 Aralık Cuma - (ön grup one bite stand) Hepsi için Saat 12:30 Giriş 10YTL Etkinlik takvimine de girmeye çalıştım ama tecrübesizlik başa bela oldu.
  8. K

    Hücum Kedi

    Şu anda hücum kedi elemanlarından Öztürk kendi yeni albümü ile uğraşıyor. Melih ve benim içinde olduğumuz ayrı bir proje var. Can her ikisine de katılıyor. Hücum kedi kesişen küme gibi oldu yani. Şu anda beste çalışması yok, ama sonuçta kedidir ne yapsa yeridir. Allah Kerim...
  9. K

    Hücum Kedi

    Rica ederiz, o zevk bize ait. (kibar kedi).
  10. K

    Hücum Kedi

    "bi kere grup çalarken sahneye sürekli zırt pırt birilerinin çıkması çok amatörce bir görüntü oluşturuyor.Yani davulcu bi zile vurup zil yana gidince hemen sahneye birileri atlıyo,eliyle oynuyo felan bu davulcunun kendi hatasıdır setup'u düzgün kurmadan zili ws.. düzgün ayarlamadan sahneye...
  11. K

    Hücum Kedi

    "Not : Bu grup hakkında burdaki son entrym olucak. Çünkü sevgili Kerem Tüzündn bir dahaki konserlerinde slither ı istediğmizde " Bu iş öyle forumlara yazmakla olmuyo oğlum " cevabını aldık hafiften sitem içeren ses tonuyla" Kızma yahu şaka yaptım.
  12. K

    Hücum Kedi

    Yahu bu kedi neler çalsın? Neler çalmasın?
  13. K

    Hücum Kedi

    Şaşırtıcı...
Geri
Üst