in_flames_rules kullanıcısının son içeriği

  1. in_flames_rules

    Alınık Vox Pathfinder 10 Limited Edition Red

    Merhaba. Vox pathfinder 10 arıyorum sadece kırmızı rengi ile ilgileniyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa buradan ulaşabilir.
  2. in_flames_rules

    Gitarımı satmalı mıyım?

    Sap ile ilgili problem kalınlıksa SX lerinde sapının da ince olduğu söylenemez yani bir Ibanez profilinde sap beklemeyin gayet eli dolduran kalın bir sap vardı bendeki SX stratta. Bendeki strat eski tip klasik Fender kesimli headstocka sahip modeldi belki yeni modellerde farklıdır bilemiyorum...
  3. in_flames_rules

    Alınık 2500 TL ye Kadar Telecaster

    Selamlar. Bütçe 2500 TL Sx, Squier, Ltd vs. olabilir. Üzerine çıkmayı düşünmüyorum tekliflerinizi buna göre verirseniz sevinirim. İyi alışverişler.
  4. in_flames_rules

    Şüpheli Ilanlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-epiphone-custom-bulls-eye-919384447/detay Bu gitar sahte olabilir. Switch de plastik parça olmamalı. Knoblar sonradan değişmediyse siyah olmalı. Arkadaki logo altın sarısı olmalı. Köprünün yeri de fazla aşağıda...
  5. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Ben görüştüm arkadaşla bolt-on olduğunu belirtti. Headstock ta kırılma olmuş muhtemelen işlem görmüş diye belirtilmiş. Denemek lazım.
  6. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Bilgilendirme için teşekkürler.
  7. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Teşekkürler aynen dediğiniz gibiymiş.
  8. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Bir süredir 7 telli bakıyorum. Fiyat çok iyi ancak sapı orjinal mi bilemedim. İnternette 1527 saplarına baktım ancak bu gitardan farklılardı. Elinde olan bir arkadaş bilgi verebilirse düşünülebilir bir gitar.
  9. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Emg AB afterburner şöyle birşey; https://www.emgpickups.com/ab.html
  10. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Manyetikler pasif yalnız. Emg afterburner takılmış manyetikleri boostlamak için.
  11. in_flames_rules

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Floyd rose köprüler ile tecrübeniz yoksa x6 sizin için doğru seçim olmayabilir. Sadece x6 ile kısa süreli bir maceram olmuştu ancak köprüsü nedeniyle tavsiye edebileceğim bir gitar değil maalesef.
  12. in_flames_rules

    Bias Fx2 Gürültü sorunları

    Topraklı hattı yoksa topraklı priz tek başına bir işe yaramayacaktır. Bu durumlarda sıfırlama yani nötr-toprak bağlantısı yapmak ise çözüm değildir aksine tehlikelidir. Toprak hattı çektirmenizi tavsiye ederim.
  13. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Hocam akşamdan akşama eşim ve oğlum yattıktan sonra yarım saat kulaklıkla ya da kısık seste stres atmak için kullanacağım basit ve ucuz bir amfi arayışındaydım. Hafta sonları zaten ses kartı ve amplitube işimi görüyor. Açıkçası denk geldi ve aldım. Isınamazsam satarım aldığım gibi uygun bir...
  14. in_flames_rules

    Kelepir İlanlar

    Letgo ya ara sıra uygun amfilerde düşüyor takip etmek lazım ben her ne kadar nefret edeni çok olsa da Marshall MG30CFX aldım geçenlerde 500tl ye. Yoğunluktan çok kurcalayamadım ama ilk izlenimim sıfır fiyatının gerçekten abartı olduğu yönünde.
Geri
Üst