quigonn kullanıcısının son içeriği

  1. Q

    Gitar ve Ekipmanı hakkında (sorunlarınız)

    arkadaşlar cort z44 ve roland cube20x kullanıyorum, istediğim gibi solo tonları alamıyorum, daha sert solo tonlar için ne yapmamı önerirsiniz, gitarı mı amfiyi mi değiştirmeliyim, köprü manyetiği mi değiştireyim, pedal veya prosesör mü kullanayım? öneriniz nedir?
  2. Q

    gitar nasıl saklanır

    telleri gevşetmeyi düşünüyordum ben de, yarın halledicem, cumartesi de yola çıkıyorum, sağolun tavsiyeler için. 6 ay sonra görüşürüz kendinize iyi bakın :)
  3. Q

    Ev icin Elektro Gitar Amfisi ( Deneyimler )

    30 la 30x arasındaki fark power squeezer özelliği, power anahtarındaki yarı şeffaf buton cube30 larda yok, bastığınızda ses azalıyor, böylece seviye 5 teyse mesela 10 a kadar açabiliyorsunuz sesi, bu da sustain sağlıyor. yani iddia edilen işlevi bu, ama ben çok fark göremedim.
  4. Q

    Ev icin Elektro Gitar Amfisi ( Deneyimler )

    Micro cube u gitara yeni başladığım sıralarda kısa bi süre deneme şansım olmuştu, 2 watt olmasından mıdır yoksa kasasının küçük olmasından mıdır bilmiyorum ama verdiği ses hoşuma gitmemişti açıkçası, belki şimdi tekrar denesem fikrim değişir. Bahsettiğin modlardan bazıları bende yok, sırasıyla...
  5. Q

    Ev icin Elektro Gitar Amfisi ( Deneyimler )

    cube 20x kullanıyorum ben evde, 30x de efekt seçeneği daha fazla. 20x modelinde 6 farkı drive seçeneği var, metal ve metal stack seçeneklerinden aldığım tonların boss mt-2 den daha iyi olduğunu düşünüyorum, bunların dışında tube drive seçeneği harika, tabi ki lambalı bir amfinin yerini alamaz...
  6. Q

    gitar nasıl saklanır

    sağol tavsiyen için
  7. Q

    gitar nasıl saklanır

    arkadaşlar 12 aralıkta askere gidiyorum kısmetse, büyük bir ihtimalle kısa dönem olacak, 2008 4. ayında yapılmış cort z44 gitarım var. şu an duvar askısı kullanıyorum, askerde geçireceğim 6 ay boyunca gitarı nasıl muhafaza etmeliyim, askıda bırakıp üzerini örtmem yeterli olur mu?
  8. Q

    Guitar Rig... En sonunda gitaristler icin reason

    bir de onu deniyim bakalım, sağol.
  9. Q

    Guitar Rig... En sonunda gitaristler icin reason

    arkadaşlar programla yaptığınız kayıtları mp3 formatına çevirmek için ne kullanıyorsunuz? bir iki programla denedim, biri çevirdildiğini iddia ettiği halde 9 mb lık bi kaydı 900 byte a çevirdi, haliyle ses falan yok, bir diğer program 900 kb boyutunda çevirdi, ancak sadece cızırtı olarak...
  10. Q

    Some Kind Of Monster

    dün izledim belgeseli, gayet güzeldi, yalnız merak ettiğim bir şey var, belki bilgisi olan vardır, şu radyo için yapılan reklam olayı tamamlandı mı? yani yapıldı mı öyle bir şey, hiç hoşlarına gitmediği apaçıktı ama oldukça komik bir sahneydi, özellikle lars ın söylediği.
  11. Q

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    15 watt ve üzeri reverb lü amfi almayı düşünüyorum, çok sert şarkılar çalmaktan hoşlanmıyorum, jazz blues tarza da uygun gidecek bir amfi olmalı. Marshall MG15CDR denedim ve hoşuma gitti, aklımda bir de Roland cube 20x var, onu deneme şansım olmadı henüz, ama microcube denemiştim ve çok da...
  12. Q

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    bugün forsake kullanıcı adlı arkadaştan ibz10g amfi aldım, ilanındaki fotoğraflarla ürünle birebirdi, alıcıyı yanıltacak hiç bir durum yoktu yani. ürünü evine gidip denedim, son derece düzgün ve samimi biri, hiç düşünmeden alış-veriş yapabilir dost olabilirsiniz.
Geri
Üst