emghz kullanıcısının son içeriği

  1. E

    LTD EC1000VB (sh6n sh4b modifiyeli) 1600'e satılık, fender american special tele ve üzeri...

    LTD EC1000VB (sh6n sh4b modifiyeli) 1600'e satılık, fender american special tele ve üzeri teleler ile takaslıktır.nakit artı eksi konuşulur.
  2. E

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    behicayhan arkadaşımla sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik,güvenip havaleyi önce yaptığı ve ilgisi için teşekkür ederim kendisine :)
  3. E

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    tadilat nickli arkadaşıma M-Audio MobilePre ses kartı,slayermetal nickli arkadaşıma Line 6 Spider IV30 amfi sattım,hiç bir problem yaşamadım.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz :)
  4. E

    Cubase 5 Çıtırtı Sorunu

    Değer derken? Sample rate 44.1 ikisindede,bir arkadaşım buffer size tarzı birşeyler söyledi fakat bulamadım ayarlarını,açıklayabilirmisiniz?
  5. E

    Cubase 5 Çıtırtı Sorunu

    Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce,amatör olarak kayıt yapabilmek ve pedal cart curt derdiyle uğraşmamak için bir ses kartı aldım.Sadece Guitar Rig açıkken,dip ses,gecikme vs. olmadan her ayarda gayet güzel ses alabiliyorum.Fakat Cubase 5'e VST plugin olarak verince Guitar Rig'i,seste...
  6. E

    Killswitch Hakkında

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250779115549&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_500wt_1156 bunu sipariş ettim,doğru mudur?
  7. E

    Killswitch Hakkında

    Merhaba arkadaşlar.LTD EC1000 Deluxe kullanıyorum.2 volume 1 ton switchi var.Ton switchini kaldırıp,killswitch eklemek istiyorum. Az önce Feridun ustaya götürdüm,onda yokmuş istediğim çeşit switch,buralarda bulamazsın ebaydan alman gerekir,fakat tam ismini bilmiyorum dedi. İstediğim şey tam...
Geri
Üst