blink kullanıcısının son içeriği

  1. blink

    Satılık Line 6 JTV-59 James Tyler Variax

    Fiyat güncellenmiştir.
  2. blink

    Sarı Sitede 3600'den Fazla İkinci El Gitar İlanı var

    Türkiye'deki maliyetler artıyor hocam, işletme sahibi olan arkadaşlar daha detaylı cevap verecektirler. En kabaca artan çalışan maliyetleri, sigortası, stopajı, kirası, elektrik ... derken bu işletmelerin %10-%20 kar marjı ile çalışmaları mümkün değil. Navlun ücretlerinin artmasının bir kaç...
  3. blink

    Sarı Sitede 3600'den Fazla İkinci El Gitar İlanı var

    Zati eşya olarak getirebilirsin tabi, orada yaşadığını bir süre geçirdiğini ispat edebilirsen. Bazı lojistik firmaları böyle hizmetler veriyor diye duydum.
  4. blink

    Sarı Sitede 3600'den Fazla İkinci El Gitar İlanı var

    Hocam şimdi şöyle izah edeyim, bu vergilendirme durumu sadece tek bir koşula bağlı değil. Şu an külliyatta %18 KDV, %6 KKDF, %10 İlave gümrük vergisi görünüyor. (9202.90.30.00.00) Avrupa Birliği ve Türk Menşeli olmayan eşyadan belirtilen oran üzerinden ilave gümrük vergisi alınır (%10). Ancak...
  5. blink

    Sarı Sitede 3600'den Fazla İkinci El Gitar İlanı var

    He 10 senedir gümrük müşavirliğinde çalışıyorum ve gümrük külliyatına bakarak konuşuyorum. %30 ek vergi diye bir şey yok. Konunun amazonla alakası şudur; senin yerine gümrük işlemlerini kendi bünyesinde yapıyor. Hal böyle olunca sen de oradan kontrol edebilirsin vergi oranlarını. Zor değil...
  6. blink

    Sarı Sitede 3600'den Fazla İkinci El Gitar İlanı var

    Yanlış biliyorsunuz ekstra bir vergi gelmedi hocam, %20 sabit. Amazon.com üzerinden gümrük vergisi dahil olacak şekilde bir enstrüman seçerseniz %20'lik vergiyi orada da göreceksinizdir.
  7. blink

    XLR 3 Pin Male to 1/4" 6.35mm Female

    teşekkür ederim.
  8. blink

    XLR 3 Pin Male to 1/4" 6.35mm Female

    Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki linkte bulunan aparatı arıyorum, acaba nereden temin edebilirim?
  9. blink

    Thomann'dan Alışveriş

    Geçen ay Presonus Eris sipariş etmiştim. Yaklaşık %20 gümrük vergisinden başka bir vergi ödemedim. Sipariş toplam bedeli 2500TL civarıydı, 20 günde teslim edildi, yaklaşık 500TL vergi ödedim.
  10. blink

    Müzik Teorisi için Aplikasyon

    Merhabalar, Midi klavye ile teori çalışabileceğim aplikasyon tavsiyesi istiyorum. Daha önce kullanmış olup artı ve eksi yönlerini belirtirseniz çok sevinirim.
  11. blink

    Satılık Line 6 JTV-59 James Tyler Variax

    İstediğim gitar indirime girmiş, - TL olmuştur.
  12. blink

    Ses kartını sürekli açık tutmak

    Bende aynı şekilde kullanıyorum yıllardır herhangi bir sorun yaşamadım, fakat 48V açıkken mikrfonu XLR'dan çıkarmanın problem yaratacağı tecrübeyle sabittir :)
  13. blink

    iPhone ile ses ve görüntü kaydı almak.

    Merhabalar, iPhone ile görüntü kaydı alırken NT USB Mini gibi bir mikrofonla da ses kaydı almak istiyorum. Ayrı ayrı kayıt alınabiliyor elbet fakat aynı anda alma gibi bir durum söz konusu mu? Yoksa ayrı bir program kullanmamız mı gereklidir? Tecrübesi olan bir arkadaş deneyimini paylaşabilir mi?
  14. blink

    Satılık Line 6 JTV-59 James Tyler Variax

    Merhabalar, gitarı 2017 yılında İngiltere'deyken aldım. Fatura, evrak ve bütün aksesuarları eksiksizdir. Gövdesinin cilasında çok küçük bir çizik vardır fotoğraflardan belli oluyor teslim etmeden önce fix edilecek. Fretleri çelik olduğu için en ufak aşınma yoktur. Deniz hocamın bir incelemesi...
  15. blink

    Stokta olmayan ürünü nasıl satıyorlar?

    sesçibabayı neden aramıyorsunuz?
Geri
Üst