stormone kullanıcısının son içeriği

  1. stormone

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Neck manyetiğinin konumuna bakarsak gövde 24 için tasarlanmış gibi.
  2. stormone

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Sabit köprü, 22 perde ile Wildchild ve Scythe arasına yakışmış. Çok iyi duruyor güle güle çalınız.
  3. stormone

    Gitarınızın tonunu nasıl oturttunuz ?

    Burgulara mama uzatıyorum, sonra heatstocktan arkaya doğru götürünce oturuyor, tam o sırada klik ve mamayı veriyorum. Ama askıyı çekiştirmeye çözüm bulamadım daha.
  4. stormone

    2023'de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Sizin için sevinsem de derin bir kedere boğuldum, ne olur bizi kıskandığınızı söyleyin de içimiz rahatlasın 🥲
  5. stormone

    2023'de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Güle güle kullanın, sipariş kolay oluyorsa ben de alabilirim.
  6. stormone

    2023'de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Full-Range tamam ama Flat-Response değil galiba. Hakim değilim bu PA işlerine. FRFR gibi sonuç verir mi tecrübesi olanlar aydınlatırsa güzel olur.
  7. stormone

    2023'de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Evet olumlu 😅 Prosesör teknolojilerinde 8 yıl geride kalmıştım. Preamp kalitesi ve power amp simülasyonlarında çağ atlanmış resmen.
  8. stormone

    2023'de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Kendime yılbaşı hediyesi, Headrush Mx5 ile başladım. Alet lanet çıktı. Stoklara girince bir Frfr 108. Yaza doğru da bir Usa Strat'a niyet bozsam da büyük ihtimalle başka bir ntb Jackson gelecekmiş gibi hissediyorum.
  9. stormone

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Raw Riff bağımlısı arkadaşların Dinky'leri gömmesiyle, Chushin Gakki üretimi NTB Jackson'ların kıymeti hiç bilinmedi. Hoş 13 yıl önce 2100$ liste fiyatı vardı, çok fazla satılmadılar. Hele kv5 veya ke5 senelerdir görmüyordum. Güle güle çalın, çok güzel duruyor.
  10. stormone

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    @hknsckn Matt Guitars döktürdü yine. Hayatım boyunca hiçbir sektörde içime bu kadar sinen bir iş olmamıştı. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Kendisi 2008 Japon RR5 Jescar 58118 Çelik fretler çakıldı. Burgular kilitliler ile değişti. Gold aksam baya kötü durumdaydı, polisaj ile ayna gibi...
  11. stormone

    Charvel Pro Mod DK24 HH vs IBANEZ Prestige RG652AHM-NGB

    Dk24 2pt Cm geçen sene baya niyeti bozup birkaç tane denedim. Sound olarak farklı olsa da tepki olarak bildiğiniz dinky. Ben çok sevdim ama japon dk serisini sevmeyen biri bununla da mutlu olmaz. Akort konusunda; Pivotların kilitlenmeden geldiği kilitlenince düzeldiği söylenmiş. Belki yaylara...
  12. stormone

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Gariban Suhr'u ML1 Pro Hybrid
  13. stormone

    Aktif Manyetik Mi yoksa Pasif Manyetik mi

    Devrenin bir yerinde kısa devre var. Bu yüzden sadece jak taktığında aktif olması gereken pil hep aktif durumda kalıyor. Benim ilk bakacağım yer stereo jak olurdu.
  14. stormone

    Aktif Manyetik Mi yoksa Pasif Manyetik mi

    Emg 1.000 saat ömrü olduğunu söylüyor. Gitara jak takılı bırakmazsan senelerce değiştirmen gerekmez. Ben senelerdir hiç bitiremedim.. Ne zaman değiştirsem multimetre hala kullanılabilir olduğunu söylüyor :) Pil yuvası olmayan gitarlarda ise, potların altına vs. yerleştirirken pili sünger ile...
  15. stormone

    "Sende ne gitar var ?" sorusunun dayanılmaz "derinliği" hakkında

    Bu soruya hiç bu açıdan bakmamıştım. Kendi adıma yeni bir meta tecrübe etmek veya burada görmek çok keyif veriyor. Aynı durum motosiklet, atış sporları veya tarih kitapları için de geçerli. Mesela belli bir dönem tarihi için hangi kaynakları okuyorsun sorusu beni çok mutlu eder. Gitar için de...
Geri
Üst