karahitay kullanıcısının son içeriği

  1. karahitay

    Sevgili Forum + Edit : Mevzular Güncelleniyor

    Takibe aldım.
  2. karahitay

    Gitarda Mekanik (hız) Üstadları Biraz Yardım.

    Michael Angelo Batio hız konusunda benim gözümde en ilginç adamdır. Yıllarca duygusuz, robot gibi çalıyor denildi kendisi için. Hırs yaptı, 2000 li yıllarda çaldığı parçalara duygu yükledi. Favori gitaristlerimdendir. Youtube'da birkaç videosu var. Gözünüz onun hızını takip edebiliyorsa buyrun. :)
  3. karahitay

    peki gitar kozmetik ve işlevsel olarak ne durumda, vuruk kırık çatlak var mıdır? fretler ne...

    peki gitar kozmetik ve işlevsel olarak ne durumda, vuruk kırık çatlak var mıdır? fretler ne durumdadır?
  4. karahitay

    ibanez rg2550e nin sapı neden sedefli, normalde sharktooth değil mi?

    ibanez rg2550e nin sapı neden sedefli, normalde sharktooth değil mi?
  5. karahitay

    xpt 700 için rg380dx 1998 japon üretim önerecektim, belki daha önce de takas teklifi yapmış...

    xpt 700 için rg380dx 1998 japon üretim önerecektim, belki daha önce de takas teklifi yapmış olabilirim aylardır girmiyorum foruma. h-s-h dizilimli 2 adet dimerzio paf pro ve 1 adet lace sensor hot gold manyetikleri, edge pro köprüsü ile birlikte.
  6. karahitay

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    mecmast nickli emre abi ile alışveriş yaptık. kendisi gayet hoş ve ilgili davrandı görüşmelerimiz boyunca, gönderisini de güzelce yapmış, kendisine teşekkür ediyorum.
  7. karahitay

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    o sitede bi yerde bi yazı okudum bi kısmını buraya yazayım Our 100% satisfaction guarantee allows you to buy with confidence! The items are MADE IN CHINA. They are ones that some of you guys are seeking for, but they are with good and WELL worth the money you pay. In the rare instance of...
  8. karahitay

    laney lc-15 e modifiye

    merhabalar, merak ettiğim bir konu var,laney lc-15 almayı düşünüyorum, ama amfi tek kanallı, ve amfideki hem drive hem clean tonu seviyorum, ama bi şarkının ortasında da clean-drive geçişi yapmak için potansı çevirmek gerekiyor işte, malum tek kanal bi amfi, şimdi geleyim merak ettiğim...
  9. karahitay

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    AKG nickli aysan abi den ds1 almıştım 1 buçuk ay önce, gayet temiz kullanılmış alet. hızlı da kargoladı sağolsun. synephro nickli erkan arkadaşıma 1 hafta önce mg30dfx sattım. parayı tam dediği vakit yatırdı, teşekkür ederim.
  10. karahitay

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    debua nickli serhat arkadaşımla alışveriş yaptık. pazar günü anlaştık, pazartesi parayı yatırdım, salı günü mt-2 elime geldi, hızlı alışveriş için teşekkürler.
  11. karahitay

    Ibanez Başlığı

    peki ibanez rg380 (japon) gitarı nasıl bilirsiniz?
  12. karahitay

    Türkiye'deki Gitar Ustaları & Luthierler

    kocaeli-sakarya cevresi iyi luthier var mı?
  13. karahitay

    ACİL: Kırık klavye!

    aslında forumdan da bir sap satın alabilirsin. özellikle cort gitarların parçaları sanki ibanez in yedek parçası gibi =) değiştirmeyi düşünebilirsin sapı, ya da sen gövdeyi manyetikleri satarsın, yeni bir gitar alırsın bu da bir seçenek senin için...
  14. karahitay

    ibanez rg380 japon modifiye için ne önerirsiniz?

    sapı söküp baktım rg 380 yazıyor hem sapta hem gövdede hemde japon üretim :D düşündüğüm gibi çıktı. sizi de uğraştırdım burda, bu arada sapın sökülmesi de baya zormuş ya yoruldum sök tak yaparken, :D ama çalınırken tadına diyecek yok =)
  15. karahitay

    ibanez rg380 japon modifiye için ne önerirsiniz?

    o konularda bilgim olmadığı için işte bu sökme işini yapmıyorum, yani sap sökülünce ayar mayar kalmaz heralde diye düşünmüştüm tabi sizin kadar bilgim yok bu konularda neyse akşam bi sökeyim sapı o zaman =)
Geri
Üst