Countdown kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    Noter tasdikli öğrenci kimlik belgesi ve/veya öğrenci belgesi verilir : )).Tamam başarılı olamadığımızdan dolayı çift dikiş tabir edilebilecek türden öğrenciler olabiliriz(ben dahil bir kısmımız en azından) lakin tüzük ve usulen hala resmen birer öğrenciyiz ; ). Bu sevinci sizlerle (Tuşer...
  2. C

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    Cumartesi günleri olan Yolcu programında şimdilik (bir sürpriz olmazsa) değişiklik yok bildiğim kadarıyla.If I Could Fly da yakın bir zamanda playlist'e eklenmişti isabet olmuş : ). (Haddim olmayarak cevapladıysam kusura bakmayın ; ) )
  3. C

    Ensemble Galatia (ortaçağ ve kelt şarkıları)-Ankara

    Bu müziği canlı dinleyebilmek gerçekten zor bulunur türden güzel bir fırsat.İcranız,anlatımlarınız özetle herşeyiyle (kelimeyi sakınmaksızın) muhteşem.Bu kadar yakınımda kaçılabilecek(henüz pijamayla olmasa da) bir huzur bulmak ayrıca çok güzel.Değil Ankara,Nefes'ten de gitmeyin aman üzülürüz :)...
  4. C

    Tuşe! (Rock) - Ankara

    bu yanlış "yalnış" esprisi hoşmuş : )
  5. C

    Pankart

    bize gelmek düşer o vakit zevkle :D yalnız piano bar neresi :?
  6. C

    Falso (Pop-Rock) - Ankara

    Uzun zamandır şu forumda gözlerin aradığı grup.. Sizi de şarkılarınızı da seviyorum. Dinler öper koklarım. Yolunuz her daim açık olsun.
  7. C

    Pankart

    Buraya çok geç aktarabilmekle beraber... PANKART 17 Haziran Cumartesi Saat 23:00 'da tekrar GARAJ 'da sahne alacaktır. Bilginize.
  8. C

    Pankart

    Re: dedikodu,dedikodu,dedikodu Köksal Allah cezanı versin diyorum başka da bişi demiyorum sana : ) Git klavye çal yazma buralara birşey : ) Grubun genel ruh/davranış hali bu değildir arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmasın.Esmiş Köksal'a sağolsun. Saygı,sevgi..
  9. C

    Parodi -(Ankara)

    a de b de c de d de manyak : ) Siz bakmayın arkadaşın kusuruna "Parodi" elemanları.Karıştırmış, saçmalamış birşeyler yapmış. İyi çalışmalar,başarılar. PS: Grubun adı "punkart" değil türkçe yazılışıyla "Pankart"
  10. C

    Pankart

    peki eheh
  11. C

    Pankart

    Çok teşekkürler güzel yorumlarınıza.Gelip dinlediğiniz ve destek verdiğiniz için de.. Sırada 19 Mayıs'ta Hacettepe var.Teoman'ın alt grubu olarak sahne alacağız.Saat 19.00 gibi oluyor sanırım. Herkesi bekleriz.
  12. C

    Pankart

    İlginiz için çok tesekkür ederiz..Söeşme gereğ fazla bilgi veremiyoruz..Abümde son aşamadayız,en doğru zamanda albümümüz çıkacaktır.Şimdilik herkesi konserlerimize bekliyoruz..
  13. C

    Pankart

    konsere bekleriz teşekkürler ama albümle ilgili tahmim yürütmek çok zor,tahammül edilebilir bir süreyi geçmez muhtemelen.
  14. C

    Pankart

    hangi stüdyoydu acaba :roll: bilemedim ama çok teşekkür elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
  15. C

    Pankart

    Teşekkürler,umarız.
Geri
Üst