MonsterMade kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Hangi gitar daha iyi?

    cort iidir az paraya çok performans alabilirsn ... en azından verdiin paraya göre çok performans :D
  2. M

    Boss ml-2 mi? metal muff mı?

    bende "smtzdmr" e katılıorum ayrıca metal muff ml-2 den fazla olarak boosta da sahip olduu için daha uç noktalarda da tonlar yakalanabilir..
  3. M

    Boss Gt3

    Hazır Lafı geçmişken bnde soram EZ TONE un tam anlamıyla işlevi nedir???
  4. M

    Me-70 Yrdmm..

    Me-70 de kullanabileceim sağlam clean tonlar(nothing else matters gibi ) ve distler(Master of puppets vs.) varsa lütfen detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz..
  5. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    eet tam ona deyincektim me-50 de var ama buna koymamışlar... clean sesleri sağlammı ??
  6. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    me-70 de cabin var ... bide önerilerinizi mümkünse max fiyatı 530 cıvarı alarak yaparsanız hoş olur çünkü sadece me-70 kadr param var..
  7. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    Vox unda bi tn elemanın çektiği bi videosunu izledim sağlam tonları var ama me-70 ten tam olarak ne alabileceğimi bilmediğim için emin bişey söyleyemiorum..
  8. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    bktm g9 2tt ye ancan fiyatı biraz aştı bnm şu anki bütçemin sınırı Me-70 alcak kadar .. Vox ada baktım oda me-70 tarzı analog bi dizayna sahip biraz tonlarını vs. araştırcam bu arada önermeye veya kullanan varsa me-70 den azcık bahsetmeye devam ederlerse daha güzel olur :D
  9. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    :D yok öneri hoş bişi :D ama bide kullananlardan yorum gelse çok hoş olurdu .. snn dediiin modellere bakayım bi ..
  10. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    hocam 2. el olmasın die düşünüorum çünkü bayaa uzun kullancak birşey alcam ve garantisi vs. olmasını istiorum vede line 6 konusundada sorduklarımdan 1i sağlamdır dedi dieride Boss un driveleri daha ii dir dedi .. anlııcaaan kafam patatese döndü 8O bilmiorum sen ne düşünüosun ??
  11. M

    BOSS ME-70 i Nasıl Bilirsiniz ??

    Haftaya Me-70 alcam.. ancak almadan son kez + ve - lerini birde kullananlardan duymak istedim lütfen nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz ?? ayrıca merak ettiğim birşey var yeterince sert tonlar ve sağlam cleanler alınabiliomu ??? :?:
  12. M

    Boss Me-50 mi Me-70 mi ??

    bide küçük bi sorum daha olcak me-50 ve 70 arasında preamp + loop vsvs gibi özellik farkları var fakat aradaki fiyat farkı çok çok az bu me 70 deki efektler kalitesiz demekmi?_? yine kullanan arkadaşlardan iyi bi cvp alırsam çok hoş olur..
  13. M

    Boss Me-50 mi Me-70 mi ??

    tmm inş. yakın zamanda alıp bnde aynı duyguları yaşarım :DD henüz bütçe sıkıntısı varda :... :D
  14. M

    Boss Me-50 mi Me-70 mi ??

    önümüzdeki günlerde almayı düşündüğüm fakat farklı görüşler sebebiye karasız kaldıım iki modeli sizlere sunmak istedim sizce hangisi daha sağlam .. Me-50 yi denedim tonları iyi analoga daha yakın me-70 için daha dijital dedile deneyemedim.. Me-70 alcam muhtemelen müzik dükkanlarında yok...
  15. M

    Wah pedalı yardım...

    eyw :D bide 535q kullanan varsa çok hoş olur :D
Geri
Üst