Javelin kullanıcısının son içeriği

  1. J

    Bas Gitarlar Hakkında (Genel)

    Bas gitardan anlayan arkadaşlara sorum şu: metal müzik için önerebileceğiniz bas gitar marka modelleri neler? 4 telli ve 5 telli gitarlar arasında seçim yaparken kıstas ne olmalı?
  2. J

    Bas Gitarlar Hakkında (Genel)

    Forumu ziyaretçi olarak gezdiğim dönemde bir bas gitar başlığı hatırlıyorum, sanırım kaldırılmış. Tekrar sabit başlık açıp bas gitarları burada tartışsak, hem genel gitar başlığının da yükü hafiflmş olur, hem de bas gitarla ilgili soruları olan arkadaşlar buradan daha rahat cevap bulabilir.
  3. J

    Ateri

    Hey gidi ateri be :D Favori oyunlarım şunlardı: Contra Force Captain Tsubasa 1-2 Ninja Turtles (numarasını bilmiyorum) Flinstones Hatırlayamadığım birkaç oyun :D Daha dün akşam kuzenimle konuştum, acaba bir ateri ve yukarıda saydığım oyun kasetlerini alıp şöyle 106 ekran LCD'ye taksak...
  4. J

    ESP®

    Ben de bunu merak ediyorum. EC-1000 ile EC-401 arasındaki farklar neler? Önceleri pek ESP ile ilgilenmezdim ama dinleyince ve biraz çalınca taraftarı oldum. :D Forumdaki bir başlıkta Eclipse-II ile EC-1000'i karşılaştırmışlar ama EC-401 için henüz bir yorum görmedim.
  5. J

    "Gitar'a başlamak" rehber niteliğinde bir yazı(YAR

    Bora Uslusoy'un kitapları güzel, bakabilirsiniz.
  6. J

    Charvel / Jackson Başlığı

    Evet bu başlığı baştan okumayınca böyle sorular sorabiliyorum kusura bakmayın :D bu arada ben KE3'e karar verdim sanırım, fiyat nedeniyle. Bolt-on olması fiyatı düşürüyor, ben de ritim çalacağım için neck-thru seçmeme gerek yok diye düşünüyorum.
  7. J

    Charvel / Jackson Başlığı

    Arkadaşlar aranızda Kelly'nin JS30 modelinden kullanan var mı? KE2 (ya KE3) modeli ile JS30 modeli arasındaki farklar ne kadar büyük?
  8. J

    Tolstoy

    Anna Karenina bir şaheserdir. Döner döner tekrar okurum. Şeytan ve İnsan Ne İle Yaşar adlı kısa kitaplarının okunmasını da tavsiye ederim. Savaş ve Barış'ı derinlemesine okumadığım için yorum yapamayacağım.
  9. J

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Anladım.. Sanırım mecburi istikamet Jackson. :D Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  10. J

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Peki Epiphone veya Ibanez'lerden önerebileceğiniz var mı? Hani elimde çok seçenek olması iyidir diye soruyorum.
  11. J

    Film Önerileri

    Bir hayli eski olacak ama: V for Vendetta ve Ocean's serileri. :D
  12. J

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Arkadaşlar thrash metal parçaların ritimlerini çalmak için bir elektro almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 1000 TL, belki biraz üstüne çıkabilir. Hangi gitar(lar)ı önerirsiniz?
  13. J

    Charvel / Jackson Başlığı

    Arkadaşlar Jackson'ın Warrior ve Kelly modellerinde denge bozukluğu yaşanıyor mu? Bunlardan birini alacağım, boşuna para vermek istemiyorum.
Geri
Üst