mavi-duvar kullanıcısının son içeriği

  1. mavi-duvar

    fender noiseless mü?

    Merhabalar, görseldeki manyetik fender noiseless midir acaba? İnternette araştırdığım kadarıyla kablo renkleri falan farklı ama daha farklı olarak detaylı yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.
  2. mavi-duvar

    Alınık alınık ibanez af-2 airplane flanger

    Merhabalar Ibanez af-2 pedalı arıyorum satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.
  3. mavi-duvar

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Squier s9 kore
  4. mavi-duvar

    Olp Mm1

    Merhabalar, olp mm1 modelini deneyen arkadaşlar varsa biraz anlatabilirler mi acaba? Birde başlangıç gitarı olarak nasıl olur?
  5. mavi-duvar

    Aktif Manyetikten Pasif Manyetiğe Geçiş

    Eyvallah @levantin hocam bende daha fazla araştıracağım bu konuyu. bu arada bu benım gıtarın arka tarafının resmi anlayan varsa, karışık mıdır değil midir bir bakarsanız sevinirm
  6. mavi-duvar

    Aktif Manyetikten Pasif Manyetiğe Geçiş

    Emin misiniz hocam bundan, kablolar oradan çıkıyor çünkü, onu napıyorlar acaba ve ses açısından bir fark oluşuyor mudur?
  7. mavi-duvar

    Aktif Manyetikten Pasif Manyetiğe Geçiş

    Herkese çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Gitarın modeli Rgx 1212a resimdeki gitarın siyah renklisi. Bende bilmiyorum bu işleri ama gitarda her manyetiği açmak kapamak için ayrı ayrı 3 tane ve 1 tane de humbucker ı single yapmak için switch var toplam da 4 tane. Arka taraf çok karışık, belki...
  8. mavi-duvar

    Aktif Manyetikten Pasif Manyetiğe Geçiş

    Merhabalar turkrock ahalisi, benim 90 yapımı Yamaha elektro gitarım var. Aktif hss manyetik dizilimine sahip, ama ben pasif manyetiklere geçiş yapmak istiyorum. Gitarımın clean tonları hiç hoşuma gitmemeye başladı çünkü ve bu da beni aşırı rahatsız etmeye başladı. Şöyle single'ları fender...
  9. mavi-duvar

    Jackson Adrian Smith Signature Sdx

    Merhabalar, Jackson markası, Adrian Smith Signature SDX diye bir model çıkarmış deneyen var mıdır acaba, varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
  10. mavi-duvar

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    3 gün önce @Deep Reverb ten 2 tane pedal aldım. Pedallar söylediği gibi sıfır gibiydi. Teşekkür ediyorum ona. Herkese iyi günler.
  11. mavi-duvar

    Sahte Gitarlar

    ben orjinal sanmıştım açıkcası kesinlikle katılıyorum bilmeyen biri için anlaması çok zor
Geri
Üst