delaluz kullanıcısının son içeriği

  1. D

    M-Audio 2496s ses kartı girişleri ile ilgili acil yardım

    stereo hoparlorlerine taktığın adaptor parça tek çivi jakı gerektiği gibi stereo ya çevirmiyo olabilir..bunu adaptör parçayı aldığın yerde test edebilirler..
  2. D

    boyle bi durum var mı,cozumu nedir??(m-audio 2496)

    şu anda gonderdiğin resimde bir sorun görünmüyor..senın artık windows ses denetimiyle ilgin kalmadı sen delta kontrol panelden istediğin ayarı yapabilirsin..ayrıca asio sürücülerinden inputun ve outputun beraber çalışacağı konfigürasyonu yapıp test ediceksin..
  3. D

    Hot Sauce

    kuşkusuz grubun şu anki şeklini belirleyen onemli bir transferdi ali.. çok sevdiğim bu eğlenceli insanla sadece regae üstüne bir proje yapmayı da düşünmüyor değilim aslında:)) çok teşekkür ederiz ali..ama biyere de kaçamazsın.. gruba katılan yeni davulcunuz semih de eminimki yapılan...
  4. D

    Hot Sauce

    arkadaşlar sizi dün gece dummy de dinleme fırsatı buldum:)) ilk defa çaldığım grubu elime bir bira alıp karşıdan izledim. Ben çok memnun kaldım..şarkılar da güzel olmuş aynen bu şekilde programlara ve provalara devam..bu gece de inşallah gölgede bakıcam tadınıza:)
  5. D

    Hot Sauce

    olayin adi odtü bahar senligi ve bizim gorevimiz insanlari bahar ayina yakisir bir biçimde senlendirmekti.....bizde bize sundugunuz sahne.. sound check teki sabriniz ve o muhtesem seyirciniz icin tesekkur ederiz...bir kusur varsa affola..tekrar gorüsmek üzere...
  6. D

    Hot Sauce

    şu anda web sitesinin olduğu serverlarda bir problem var... [email protected] bu benim mail adresim buraya mesaj atarsan görüşebiliriz..
  7. D

    MFÖ

    http://www.mazhar-fuat-ozkan.cjb.net/
  8. D

    Funk Inside

    abı şiddetle desteklıyorum bı turlu dınleyemedım ama bu hafta içi salı ya da perşembe kesin gelicem programın birine..görüşürüz..
  9. D

    Hot Sauce

    bu arada bilkent bahar şenlıklerı işi bellı oldu.son gun yanı cuma gunu çıkıyomuş hotsauce beklerizzz....
  10. D

    fungu

    hemen gelelim merak ettim nasıl acaba
  11. D

    Demir Demirkan

    bence solo albumlerınde yaptığı parçalar yetersız, sozler zayıf kalmış ve şarkılar parlak değil, akılda kalıcı değil, ama iyi bir stüdyo müzisyenı ve aranjor olduğu kesin. bence biraz daha kassa çok da iyi olur solo albüm bakımından diyorum..
  12. D

    Hot Sauce

    yeni şarkı yolda şarkının adı da PİÇ çok yakında geliyo:)))))
  13. D

    MFÖ

    hayatım onlarla geçti onlarla buyudum onlar sayesinde muzıkle tanıştım onlar sayesinde muzikteki zevk ve kalite çıtamı çok yukseklere çıkarttım...cennette arka planda hep onların şarkıları çalıyomuşş insanlar o yuzden huzurlu ve mutluymuş..
  14. D

    fungu

    fungu dedınmı orda durucaksın ...şoyle bıranı yudumlayıp dınlemeye başlııcaksın..o samımıyetı ,guzel sesi ,iyi parçaları dinleyip zevkleneceksın...ankarada en ilgi duyduğum cok sevdiim bir gruptur..kader arkadaşlarımızdır..roxanne vokalıstımızıde ihtiva eder..goruşmek üzere fungu.....
  15. D

    Hot Sauce

    ne güzel bunları duymak ne güzel.....insan çalarken ne kadar eğlenırse karşısındakıde o kadar eğleniyo...
Geri
Üst