bravenewworld

Profil mesajları Son hareketler Gönderiler Hakkında Mesaj kategorileri

  • Merhaba hocam, rahatsız ediyorsam kusura bakmayın. Forumda ki konuda da belirttiğim üzere şuan da Marshall DSL1CR 1W ile Blackstar ID15TVP arasında kaldım. Siz DSL li olanı alın dediniz fakat TVP de ki efekt çokluluğu hoşuma gitti ve sanırım bir program aracılığı ile bilgisayar üzerinden kontrol edilebiliyormuş. Sizce bu etkenler göz önüne alındığında hangisi seçilmeli ?
    bravenewworld
    bravenewworld
    Merhaba dsl lambalı bir amfi diğeri digital. Tonu çok daha iyi diğerine göre. Ama ilk defa amfi alacaksan efektleri filan tanımak için diğeri de faydalı olur. Ama karşılaştırmak bile yersiz bence bütçen varsa lambalı amfi al. Sonra efek pedalı alırsın. Drive amfiden alacaksın zaten. Zamanla analog sistem kurarsın.
    D
    Deep&D
    Ben birde ileride kayıt alıp bilgisayar ortamında vokaller ile beraber kullanmak istiyorum hatta yeri geldiğinde miksleme falan ama amfiler hakkında pek bir bilgim yok, bununla kayıt alabilirim değil mi ?
    bravenewworld
    bravenewworld
    Kayıt için ses kartı daha iyi bir alternatif olabilir. Ben kayıt için apogee jam 96 k ses kartı kullanıyorum. iPhone ve Mac için. Daha kullanışlı. Blackstarı direk pc ye girip kayıt alabilirsin. Amfi al çalmayı öğren sonra ses kartı ile kayıt alırsın bence. Amfi ile çalmak başta önemli bana göre tuşe için. Tabi karar senin.
    • Beğen
    Tepkiler: Deep&D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst