Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoğu kişi ses tonum yüzünden beni erkek vokal olarak kabul etmiyorda o yüzden özellikle kadın vokalim diye belirttim yani yoksa biliyorum söyledikleriniz doğru
Numara verecek kadar şey değil açıkçası güvenmem gerekir ama eğer istersen her hangi başka bir şey verebilirim? İnstagram ya da discord hiç olmadı başka bir şeyler. Öyle bir yerden anlaşalım da sonrasında numaramı verebilirim istersenizz..
Benim elimde olan bir şey değil. Yaşadığım bir kaç sağlık sıkıntısı yüzünden sesim kalıcı olarak yetişkin bir kadın ses tonunda kaldı, seslendirme sanatçısıyım ancak kendimi kasarak kalın bir tona ulaşıyorum ayrıca bu utanılacak bir şey değil.
Normalde erkeğim ancak yaşadığım bir kaç problem yüzünden sesim kadın ses tonunda bu yüzden kadın vokalim. Grup ya da solo çalışmak isteyen ulaşabilir mi? Genelde rock ya da indie söylüyorum ama özellikle Şebnem Ferah 0_0 (16 yaşındayım)
16 yaşındayım, bir kaç problemim yüzünden bir erkek sesim yok bu yüzden kadın vokalim. Yetişkin bir kadın sesine sahibim. Eğer mümkünse bu gün buluşup biraz konuşabiliriz. Genelde rock ama özellikle Şebnem Ferah tarzı söylüyorum.