Schecter Hellraiser C1 Vs Ltd Reign In Bloods Slayer

Bildiğiniz gibi Dore de Schecter ürünlerde kur düşürme indirimi var az öncede forumda pera ile ilgili olan bir konu gördüm detaylı açıklamayı geçerek size başlıkta belirttiğim konuyu soruyorum. Bu iki gitar arasında kaldım. Tarzım sert tonlar genellikle ancak nadir de olsa clean de kullanıyorum. Line 6 spıder 120w ile hangi gitardan daha çok verim alabilirim ve hangi gitar daha rahat tonları iç açıcıdır yardımlarınızı bekliyorum. Yazımda kurallara pek uymadığım için şimdiden kusura bakmayın
Teşekkürler

ESP Reign In Blood Slayer Elektro Gitar . ESP

http://www.do-re.com.tr/schecter-hellraiser-c-1-bch-elektro-gitar-elektro-gitarlar-schecter
 
Şahsi yorum ve tavsiyem; bir grubu ne kadar seversem seveyim asla böyle bir enstrümanı tercih etmem. Yapı itibariyle de bolt-on sevmiyorum bu da büyük bir etken. Hangisini alırsanız 5-10 yıl sonra pişman edebileceğini düşünerek seçiminizi yapın derim.
 
Öneri verirken tercihlerimizin sebebini de belirtirsek daha çok yardımcı olmuş oluruz diye düşünüyorum. Ben Schecter'ı tercih ederdim, birkaç sebebi var. Neck-thru olması, maun gövdeye ve sapa sahip olması, kilitli burgular ve 81tw-89r manyetik kombinasyonu bunlar da.

Hellraiser C-1 lerin set-neck olması lazım. Exreme'ler neck-thru oluyordu. Ama set-neck'i de, Neck-thru'yu da, bolt-on'a tercih ederim sanırım. Tamamen duygusal.

Maun gövde de ciddi bir tercih sebebi.
 
Daha önceki esp schecter muhabbetine dönmesin ve ltd ile esp yi ayırmak gerek, şayet gitar esp olunca fikrim değişiyor.esp mi schectermı olunca önceliğim herzaman esp .bana schecter koreler ltd elite(made in japan) hariç normal ltd den hep daha iyi gelmiştir.
 
Herseyi bir anda cikartmiyorum :) Abanoz klavye falan, guzel gitar bence, Kore yapimi, yolda birakmaz. Ama digerinin set neck olmasi tabii ki daha iyi. Ne aradigina bakiyor biraz. Soyle slayer'in imzalarinin oldugu bir sertifika falan istiyorsan yaninda durum ayri.
 
Geri
Üst