Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Ve sonunda tamamlandı. :)
Amerikan Fender 2 point Vintage Tremolo, Seymour Duncan Vintage Mini Humbucker sap manyetiği ve 2 adet Dimarzio Kill-Switch eklendi. 8)

Fotoraf0116.jpg

Fotoraf0115.jpg

Fotoraf0112.jpg
 
Çok şık olmuş. Rengi metalik şeker kırmnızısı olsaydı belki o geniş düz yüzey daha çekici görünürdü. Biraz boş bir alan var, eğer amacın buysa tam bir vintage görüntüsü var şu and, klasik bir prototip gibi görünüyor. Neden beyaz bir strat potu koydun bilmiyorum. Killswitch iyi fikir.
 
Fotoğraf makinamı bulamadım bir türlü, yarın daha hoş bir iki fotoğraf eklerim, bunlar telefondan. Rengi benim çok hoşuma gidiyor aslında, farklı olmasını hiç hayal etmedim. Mini humbuckera çerçeve bulabilirsem, görüntüdeki o boşlğu biraz olsun doldurabilirim diye düşünüyorum ama bir türlü bulamadım, çok ta gözüme takılmıyor açıkçası kalabilir öyle de. Bir de saptaki SM-1N çok ciddi bir manyetik, acayip eğlenceli oldu gitar onunla. Sap manyetiği olarak tavsiye edebilirim kızılağaç gövdelere.
 
sheliakonur demiş ki:
Ve sonunda tamamlandı. :)
Amerikan Fender 2 point Vintage Tremolo, Seymour Duncan Vintage Mini Humbucker sap manyetiği ve 2 adet Dimarzio Kill-Switch eklendi. 8)

Önceki berbat fotoğrafların üzerine makinamı bulup eli yüzü düzgün bir kaç tane çektim.
Bir de şu minihumbucker çerçevesi ve krem rengi chicken knob birinden çıksın artık ya :D

DSC01069.jpg

DSC01067.jpg

DSC01065.jpg
 
EdgeIII ise öyledir o tremololar. Bende 3 Ibanezimin 2 si EdgeIII vardı hemen attım. Floyd Rose gibisi yok. Para oldu mu hemen değiştirmeni tavsiye ederim. Çok güzel kasadır JS ler ve S serileri.
 
Atalay demiş ki:
EdgeIII ise öyledir o tremololar. Bende 3 Ibanezimin 2 si EdgeIII vardı hemen attım. Floyd Rose gibisi yok. Para oldu mu hemen değiştirmeni tavsiye ederim. Çok güzel kasadır JS ler ve S serileri.[/quo

tonlarına bayılıyorum ama şu akorkonusunda beni biraz aydınlatsan atalayabi her yere sen yetişion heralde şu değiştirme işi tromolo kalkıo teller yüksekte oluo adamın biri arkadan vidaları sık dedi yapmadım bana mantıklı gelmedi kayserinin 30 bin nufuslu bi ilçesinde soracak yaptıracak bi işin erbabı yok hatta gitarımı hard casede org dienler sazla karıştıran amcalar bile war bütün her şey netten zaten bu gitar için 2 ay günde 12 saat çalıştım bi aydınlatsan şimdiden tşk ederim
 
Inlayleri ebayden aldım. Inlay yazınca birkaç firma çıkıyor. Creative cuts firmasında inanılmaz inlay yapışkanları var.

12. fret yamuk olmuş evet. 12 den 2 tane çıkmış içinden değiştirdim düzelttim. Biraz acele etmemek lazım. Ben de çok aceleciyimdir :p
 
Ebayden "do not cross the police line" askisi ve bu tarz inlay siparis etsem problem olur mu turkiyeye giriste? Odeme paypalla sanirim, sanal kart kullanabiliomuyuz?

Bir de penalar konusunda neti arastir demistiniz, arastirdim ve buldum gayet guzel parcalar buldum. Amazondan falan 50li paketler gelirken problem cikiyor mu? Tracking number olayi var mi?

Bu saatte cok soru sordum ama kusura bakmazsin umarim :D
Muzikli geceler :)
 
Geri
Üst