LostPray (Türk / Ukraynalı Metal Grubu) - Yeni Albüm - DEEP DEPRESSION 2018

Yeni albümümüz "PRIESTIANITY" 2018

Lostpray-Priestianity-album-cover-500.jpg


Youtube'da 100 milyondan fazla izlenmesi olan, gerek verdiği mesajlarla, gerek duruşu, yeteneği ve yaratıcılığıyla insanların saygısını kazanmış dünya ünlü animasyon filmi MR.FREEMAN, Lostpray'in albüm çıkış parçası olan "CYBERBLOOD"ın klibinde yer aldı. Böyle bir projede MR.FREEMAN gibi bir isimle çalışmış olmaktan dolayı gurur duyduk.




Priestianity albumundeki ikinci klibimiz; "DEEP DEPRESSION"




LOSTPRAY-DEEP-DEPRESSION-2018-FRONT-COVER-ARTWORK-600x600.jpg



www.lostpray.com/deep-depression-release/




Bize destek olmak için Youtube kanalımıza üye olabilirsiniz. Teşekkürler!

LostPray Youtube


www.Lostpray.com
Lostpray Official | Facebook
- Burak Gündoğdu
 
Son düzenleme:
Çok beğendim yolunuz açık olsun diyorum. Ancak bu kapasitede iş yapabilen müzisyenlerimizden anadilimizde de çalışmalar beklediğimi söylemeden geçemeyeceğim. :)
 
Şarkıyı ve stilinizi özellikle Tufan Bey'in vokallerini çok beğendim. Bence çok başarılı sizin gibi kaliteli müzik yapan insanlara ihtiyacımız var.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Bir de albüm çıkarsa bir şekilde haberim olursa çıktığında almayı düşünüyorum.

cok tesekkur ederiz arkadaslar. amacimiz muzik yaparak hayatimizi idame ettirebilmek ve yurtdisinda ulkemizi gururla temsil edebilmek. suanda daha yeni baslayan bir grup sayiliriz ve boyle dilenci gibi saga sola yazarak olabildigince insanlara ulasabilmeye calisiyoruz. destek olan, olmayan herkese cok tesekkurler. sagolun
 
Son düzenleme:
Arkadaslar selamlar
Bugun, albumumuzun yapim asamasini, Ukraynadaki hayatimizi ve kim oldugumuzu anlatan filmimizin trailerini yayinladik. Buradan izleyebilirsiniz. Tesekkurler

 
Sevgili dostlar, ilk stüdyo albümümuz olan "That's why"ın çıkış tarihi belli oldu. Bir süredir görüşmeler yaptığımız Pure Steel Records ile anlaşmaya vardık ve 8 parçalık ilk albümümüz PSR bünyesinde 26 Eylül 2014 tarihinde dijital ortamda satışa sunulacaktır. Özel koleksiyon amaçlı Cd satışı ise, edinmek isteyenler için özel olarak ismiyle beraber imzalanıp adreslerine kargolanacak şekilde hazırlanmaktadır. Bununla ilgili yakın zamanda daha detaylı bir bilgi yayınlayacağız.Teşekkürler!

www.Lostpray.com
https://www.facebook.com/LostPrayOfficial
 

Dosyalar

  • 5.jpg
    5.jpg
    107.3 KB · Gösterim: 457
Geri
Üst