🎵 Yeni Şarkım “Sâfi Aşk” + Müzik Grubu Kurma Çağrısı 🎶

Merhaba,
Kendi söz ve bestelerimden oluşan parçalar üretiyorum. En son çalışmam “Sâfi Aşk” isimli single’ım tüm dijital platformlarda yayında. 🎧
Dinlemek isteyenler için: Tıkla
Youtube: Tıkla

Şu an amacım hem şarkımı daha geniş kitlelere duyurmak hem de bir grup kurarak sahneye taşımak. Özellikle klarnet, gitar, perküsyon gibi enstrümanlarda deneyimli müzisyenler arıyorum.

Tür olarak pop, arabesk, duygusal ve sahnede enerji veren parçalar üzerine çalışıyorum. Kendi şarkılarımızın yanında cover repertuvarımız da olacak.

Eğer müziğe gönül verdiysen ve birlikte güzel işler çıkarmak istiyorsan, buradan ya da instagramdan ulaşabilirsin. 🙌

Instagram: 0mustafacaliskan0

Son düzenleme:
şarkıyı dinlerken kulak bi çıkış aradı. bi oktav patlatırsın diye bekledim olmadı. eğer oktav yapmayacaksam ve şarkı da sizinki gibi böyle biraz agrasif vokal istiyorsa en azından bir, bir buçuk ton üstten okurdum. velhasıl güzel hocam elinize sağlık.

şarkıyı dinlerken kulak bi çıkış aradı. bi oktav patlatırsın diye bekledim olmadı. eğer oktav yapmayacaksam ve şarkı da sizinki gibi böyle biraz agrasif vokal istiyorsa en azından bir, bir buçuk ton üstten okurdum. velhasıl güzel hocam elinize sağlık.
Stüdyom sağ olsun 😀 Yani bi şey demek istemiyorum ama şarkıyı alana kadar anam ağladı. Artık nasıl verirlerse versinler modundaydım. Sanki ben değil de onlar bana para vermiş gibiydiler. Hayır bir de sende yapmışım bu işi nezaketen paylaş dimi sayfanda ama o da yok. Sanki full aynı tondan gitmişim gibi çıkmış ses.

Geri