Alexi Laiho

2011 İstanbul konserinden kalmış. Yabancı sanatçıların ne kadar alçak gönüllü olabildiğini ilk bu adamlarda görmüştüm. Konser sonrası hiç surat yapmadan, elinde içeceği, kimseyi kırmamıştı foto ve imza için. Konserden önce fena yağmur yağmıştı, sahnenin üzerindeki tentede havuz gibi su birikmişti.
Sonra malum alkol sponsorluğu yasakları, "the irtica strikes back" falan.. Yavaş yavaş festivalleri, konserleri internetten izler olduk.
IMG_1152.JPG

IMG_1181.JPG
 
Sanıyorum, alkol bağımlılığı ile mücadele ediyordu. Sebebin bu olması olası. Covid geçirip atlamamış da olabilir.. Sağlam, sevilen, sayılan, üretken, gitarist ve müzik adamıydı.. Gençken çok severek dinlerdim.. Umarım, Chuck ile birlikte Children of Death grubunda iyi işler yaparlar..🤘 R.I.P WildChild
 
Olayı öğrendiğimden beri sanki ailemden birini kaybetmiş gibiyim. Zaten nickimden de tanıyan olur beni zamanında cobtr’de admindim. Alexi son dönemlerde fotoğraflarda bile hasta görünüyordu. Ölüm sebebi açıklanmadı ancak mide kanseri olma ihtimali yüksek. Metal dünyası usta bir gitaristi ve besteciyi kaybetti. Göğüsümün içi acıyor.
 
Son dönem fotoğraflarında yüzü çok çökmüş ve ten rengi iyice solmuş görünüyordu. Açıkçası kanser hastası olduğunu düşünmüştüm. Yanılmamış olabilirim. Metal müzik önemli isimlerini kaybediyor. Şüphesiz Alexi Laiho hem daha çok üretecek hem de daha çok örnek olacak, kendi jenerasyonunun en önemli ismiydi.
 
ben gençken çok dinlerdim 2011de ilk TR konserine gitmiştim. çok üzüldüm eskiden gitarla COB şarkıları çalmaya çalışırdık..
Live in Seoul 2001 konserini 64kbit kablonet internetle 1-2 ayda indirdiğimi hatırlarım sene 2004 tü sanırım. 540 Mbyte tı bak o derece beynime işlemiş :D
internet yaygın değilken zor şartlarda bir çok bootleg, konser vs. arşivi yapmıştım.. çok üzüldüm ya 3 gündür internette sırf bunu takip ediyorum nasıl oldu sebep ne vs.
 
Geri
Üst