Les Paul Kasa Gitar Önerisi

Herkese selamlar,

Les paul kasa gitar almayı düşünüyorum, bütçem 3000-4000 tl arası.
esp ltd ec256 ve epiphone les paul standart arasında kaldım öneriniz nedir varsa başka marka modellere de bakabilirim tavsiyenize göre.
 
ne yaparsan yap sıfır ec256 alma. Görüntü var ses yok alette. 4k'ya insan güzel bir manyetikli gitar kullanabilmeli. 2. el alacaksın sanırım epi standart dediğine göre, ec400-ec500 var 4k civarına sarı sitede.
 
Bir ltd ec 256 kullanıcısi olarak kesinlikle ltd ec 256 öneririm tabikide eğer ikinci bulursanız ikinci el alın diger türlü ise cangöz den pazarlık yapın. Epiphone kiyaslamasina gelecek olursanız. Ben almadan önce çok araştırdım. Guitarvguitar isimli bir site de epiphone Lp Standard ile ec 256 kıyaslanmis ESP 2 puan fazla değerlendirme almış kendi ayrıca Türkiye piyasasınin aksine Avrupa da bu iki gitarın fiyatları birbirine çok yakın. Bu biraz deneyimleme ile alakalı klavye biraz daha geniş olsun diye düşünürseniz epiphone klavye bakımından daha geniştir. İki gitarı da denemenizi tavsiye ederim. Kendi deneyimimden yola cikarsak ben ec256 nin tonlarını baya beğendim. Hatta 4 bin civarı gitar önerisi isteyen çok kişiye de tavsiye ettim alanlar memnun kaldılar. Push pull sayesinde güzel Blues tonları da aldım. Zaten genel değerlendirme de harika bir hard rock gitarı. Ben gitardan gayet memnunum. Türkiye piyasasında epiphone Lp Standard ile fiyat bazında bakınca zaten ön plana çıkıyor. Öte yandan epiphone Lp 100 ya da studio tipi gitarlar düşünüyorsanız kesinlikle ec 256 tavsiye ederim. Gitar koçu adlı YouTube kanali biliyorsunuzdur. Gibsonı olmasına rağmen yer yer ec 256 kullanır. Yine de kararı verecek olan sizsiniz. Ben kalite , ton görüntü vs olarak gayet iyi. Epiphone ile kiyasladigim döneme geri dönecek olsam yine hiç düşünmeden ec256 alırdim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim gidip bir mağazada ilk önce hepsini denemek istiyorum ondan sonra karar verebilirsem alacağım. teşekkürler ilginize.
 
Geri
Üst