Fender Player Series

Arkadaşımla 2 tane Player Strat denemiştik, ikimizde beğenmedik. Squier Classic Vibe '50s Strat sahibiyim, karşılaştırınca Squier Classic Vibe çok rahat alıyor. Belki bize kötü gelmiştir bilemiyorum. Eğer hepsi böyleyse paranın çoğu marka ismine gidiyor. Bu arada Squier Classic Vibe, Squier'ın en üst serisi. Gerçekten çok memnunum öneririm.
 
Geçtiğimiz yaz Fender Player strat deneme fırsatım olmuştu. Lambalı bir amfi de denemiştim markası çok bilindik değildi. Ancak tonları beni benden aldı gitarını denediğim arkadaş normal mexico serilerine göre amerikan tonlarına daha yakın olduğunu söylemişti. Fender Amerikan strat deneme şansım olmadığı için kendim bir kıyas yapamıyorum. Ama ben bayılmıştım gitara. Tavsiyem Fender almayı kafaya koyduysaniz mexico serisi ile hatta ikinci el japon fender deneme şansınız olursa japon fenderle de kiyaslayip karar verin.
 
2000 senesinde, bir Stratocaster hastasıyken, Amerikan Stratlardaki iki pivotlu köprüleri gördüğümden beri, Meksikaların da öyle olmasını isterdim. 2001'de Squier Standart'ların bazılarına da konuldu. E o zaman para yetmedi, öğrenciydim. Şimdi ise Ibanez'e yöneldim, Player'lar çıktı. Olmaz demiyorum, olur ya bir de player alırım. İlk fırsatta deneyeceğim de zaten
 
Geri
Üst