Grup Tabut [Adana]

T

Tolgakaan

Grup tabut 2005 Yılında Adana'da Tolgakaan Tarafından Kuruldu.Vokal-gitar Tolgakaan Bassgitarda Emre Baterist Eylem Ve Elektrogitar Emre Tunç olarak Grup Devam Etmekteydi.Grupta Olusan Tatsızlıklar Sonucu Tolgakaan Tarafından Grup Dagıldı.2006 Yılında Emre Tolgakaan Tabut Olarak Konserlerıne Devam Ettıler.2007 Yılında Tekrar Kurulması Istenen Grup Tolgakaan Tarafından Kurulmustur.Grup Adanalılar tarafından Sevılen Bır Yere Ulasmıstır!


Tolgakaan (Solo-vokal)

Tolgakaan,Henuz 6 Yasında Pıano Ve İspanyol Gitarla Muzıge Baslamıstır.Daha Küçük Yaşlarda Kendini Müzige Adadıgını Bellı Etmeye Basladı.Elektrogitar,Bassgitar Ve Baska Enstrumantal Calma Yeteneklerıde Olan Tolgakaan,Cukurova Kültür-Sanat ve Konservatuar Örencisi Olup Hayatta Vazgecmem Dedıgı Tek Sey Müzik!!


--------------------------------------------------------------------------------


Joseph_01 Joseph (Solist-Ritim)

Bır Cok Barda Sahne Almıstır. 300den Fazla Konser Cıkısı Yaptı. Bır Cok Grubla Calıstı.Suanda 400den Fazla Bestesi war ve Halada Yazmakta Bunlardan Bazıları Suan Pıyasada...Album Cıkarmak İstegini Hicbirzaman Dusunmedi...Grup Tabutla Gerceklesebılır Yonuyle Bakıyor..Gitar onsuz ooo Gıtarsız yapamaz!


Diger Grup Uyelerimizle Sorunlarımızdan Dolayı Yollarımızı Ayırdık...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ManyaxTheLost demiş ki:
Adana'da izlemek isterim sizi.. Nerede çalıyorsunuz ?


Malesef suan Grup Tabut bıyerde sahne almıyor..Sehirdısından alınan teklıfler cok aynı zamanda Adana yenı acılacak Olan studyomuz oldugu ıcın ve ve ve hatta ve hatta adanada gercekten cıkabılecek bır bar olmadıgı ıcın Tabutta goz onunde degıl...

Belkı bır gun Cok uzaklarda......
 
Geri
Üst