Tone generator…?

Beyler az kaldi yakinda SynthMaster betasini yayinliyorum. Umarim hepinizin begenisini kazanacak, org / vintage synth sesleri arayanlar icin vazgecilmez bir oyuncak.MIDI-YOKE ile her turlu DAW'a entegre edebilirsiniz kolayca. Beta 8 ses polifoni ile sinirli olacak, deneme amacli olarak pek cok kisinin isini gorur saniyorum. Standart versiyon ise 32 ses polifoniye sahip olacak, fiyati da oyle yuzlerce dolar filan degil :)

Yakinda duyuru gececegim listeye. Herkese iyi calismalar...

Bulent
 
yen başlık açmak istemedim..roland jv880 adında bir modül 150$ civarında bir fiyata satılıyor.İçinde orkestra exp kartıda mevcut.Bilgisi olan fiyatı ve aletli ilgili bilgi verebilirse sevinirim.googleda teknik bilgiler haricinde ayrıntıya rastlamadım.

kolay gelsin...
 
jv 1080 ve 2080'i gordum ama 880'i hic duymamistim. Yalniz, icinde orkestra expansion karti varsa o iyi cunku o kartin su anki satis fiyati 170 dolar:

http://www.sweetwater.com/store/detail/SRJV8002/

Benim xp-30'un icinde bu kart da var ve seslerinden gayet memnunum. Ama yanlis hatirlamiyorsam sen bu modulu sahne icin istiyorsun, o zaman orkestra sesleri cok fazla isine yaramayabilir. Deneme sansin varsa bir dene istersen...
 
deneyemedim, arkadaşta satmaktan vazgeçti zaten.Biraz para biriktirip iyi birşeyler alacam inşallah.Sağolun...zaten hayaliğmde korg triton studio var aaaah.tusu kazanayım alacam inşallah duvar kağıdı yaptım aleti çalışma aralarımda öğle uzun uzun bakıyorum :)

kolay gelsin...
 
TritonEX61-large.jpg


;)
 
bunun 88 tuş lu olanı ...ya çok güzel ya..!ühü moralim bozuldu şimdi...

biliyormusunuz bunları gördükçe tus sınavına daha fazla çalışasım geliyor.Tam bir motivasyon unsuru oldu benim için.Doğrumudur bilemiyorum...
 
Geri
Üst