- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 2500
- Para Birimi
- TL
Sıfırdan farksız, evde masaüstü cihazı olarak kullanıldı. Sadece bilgisayar bağlantısı anlamında değil, yer olarak da masanın üstünde durdu, ayak basmadı üstüne. Problemsiz, orijinal kutusunda.
Epey konuşuldu forumda ... Poor man's Kemper olarak da adlandırabileceğimiz bir cihaz. Oldukça başarılı modellemeleri var koftiden olanların da yanısıra doğal olarak. Açıkçası harbi profesyonel seviyede bir ihtiyacınız yoksa GE300'ün fiyat farkını ödemeye gerek yok derseniz bence ideal model bu. Yine her modelleme cihazı gibi performansı alete değil tamamen size bağlı. Üşenmeyeceksiniz tüm Global EQ olsun, Signal-chain EQ olsun, farklı IR ve cabsim'ler olsun ayarlayacaksınız. Adı hoş gelen preset ile yetinecekseniz tam verim alamazsınız.
Fiyat geyiği yapmayalım, bana sarı site, yeşil pazar, salgitsin.com, ot püsür örnek göstermeyin, hepsini biiyorum - hatta şevkiniz kırılmasın ama umurumda değil.
Pazarlıksız ve takassız fiyat sondur .... 2500TL.
www.senkop.com.tr
www.thomann.de
www.mydukkan.com
Epey konuşuldu forumda ... Poor man's Kemper olarak da adlandırabileceğimiz bir cihaz. Oldukça başarılı modellemeleri var koftiden olanların da yanısıra doğal olarak. Açıkçası harbi profesyonel seviyede bir ihtiyacınız yoksa GE300'ün fiyat farkını ödemeye gerek yok derseniz bence ideal model bu. Yine her modelleme cihazı gibi performansı alete değil tamamen size bağlı. Üşenmeyeceksiniz tüm Global EQ olsun, Signal-chain EQ olsun, farklı IR ve cabsim'ler olsun ayarlayacaksınız. Adı hoş gelen preset ile yetinecekseniz tam verim alamazsınız.
Fiyat geyiği yapmayalım, bana sarı site, yeşil pazar, salgitsin.com, ot püsür örnek göstermeyin, hepsini biiyorum - hatta şevkiniz kırılmasın ama umurumda değil.
Pazarlıksız ve takassız fiyat sondur .... 2500TL.

Mooer GE250 Amfi Modelleme ve Çoklu Efekt Gitar Pedalı
Mooer GE250 Amfi Modelleme ve Çoklu Efekt Gitar Pedalı | Mooer Türkiye Distribütörü Senkop Müzik 3.407,72 TL

Mooer GE 250
Multi-Effect Pedal for Electric Guitar 70 High-quality amp simulations from the Micro Preamp series, 32 Different cabinet simulations (IRs), Supports impulse responses (IRs up to 2048 pts.) from third parties in 10 free user presets, 60 Drum...

Mooer GE250 Amp-Modelling & Multi-Effects Processor Fiyatı
Mooer GE250 Amp-Modelling & Multi-Effects Processor Gitar Prosesör en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da