İzleyin dediğiniz Youtube gitar performansları

Selamlar.
Sizi bilmem ama benim 10 yıldır dünyaca ünlü büyük grup ve sanatçıların tek bir albümünü bile baştan sona dinlemişliğim yok. Çoğunun şarkılarını merak dahi etmiyorum. Onun yerine özellikle amatör Youtube gitaristlerinin performanslarını izlemek, dinlemek daha keyifli geliyor bana. Enstrüman icrasını seviyorum, bana kalsa şarkılarda söz bile olmamalı :)

Benim örnek olarak paylaşacağım videolar biraz popüler ve çoğunuzun zaten bildiği videolar olabilir. Siz de izlenmesini tavsiye ettiğiniz, beğendiğiniz, farklı bulduğunuz gitar performans videolarını buradan paylaşırsanız gözden kaçırdıklarımızı keşfeder, ufkumuzu genişletiriz :)









 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Hepsi birbirinden güzel, paylaşımlar için teşekkürler.

Sevdiğim bir grubun şarkılarından kesitler dinlemek istediğimde...
 
Gece gece gezinirken karşıma çıktı.Özellikle drumcı abi döktürmüş diğer grup üyeleri de öyle.Son zamanlarda gördüğüm en iyi performans.
 
Son düzenleme:
Bu nispeten canlı konser gibi. Diğeri daha çok "klibimsi".

İşte mevzu orada kopuyor benim için biraz hocam. Eğer yapılan iş müzik video ile promote edilecek bir "şarkı" ise, o açıdan değerlendirmek gerekiyor ve ekseriyeti çok zayıf post prodüksiyona sahip oluyor. Bu iş özelinde de bence fazlasıyla yetersiz. Ancak çalımı, tekniği, performansı, müzisyeni dinleyeceksem nasıl sahnede çalan adam edite giremiyor, bu işi yapan adam da bunu sağlamalı, sağladığını hissettirebilmeli bence. Bu nedenle örnek videoyu atmıştım, adam gerçekten oturmuş 4 kere videosu ile albümü baştan sona çalmış. Aylarını albümü öğrenmeye, bileğini güçlendirmeye harcamış. Öbür tarafta bu... Seven izlesin tabi de, bilemiyorum. Gelmiyor bana.
 
Kiko, Megadeth'in ses mühendisi ve kişisel asistanı.
Salt gitar performansı değil ama yaptıkları işten çok keyif aldıkları için paylaşmak istedim...

 
Ellefson'ı aratmıyor. Kiko çok enteresan bir adam, geçen kendi kanalında gitar derslerine denk geldim. Adamı bir şey çalarken izlemek bile bir çok şey öğretiyor. Aynı zamanda egosuz bir adama benziyor, tekniği zaten tartışmasız...
 
Geri
Üst