Zuhal,Dore

Zuhal veya Dore den gitar almayı düşünüyorum 3700 gibi fiyatı olan bir gitarı 3k ya indirebilir miyim,pazarlık imkanı oluyormuş çünkü.Şehir dışına çıkıp gideceğim için başlık açıyorum,bulunduğum şehirde mağazaları yok.Mağazaya selamını iletebileceğim birisi var mı
 
Bunu mağazaya telefon açıp sorman daha mantıklı değil mi? Kimse burada gitarı ve mağazanın o marka hakkındaki politikasını bilmeden bir şey diyemez. Fakat 3700 liradan 3000 lira zor, ancak kozmetik bir kusuru varsa olabilir.

Mağazaya selam iletebilecek adam varsa da yazmaz, yazsa zaten mağazaya selam iletecek durumda olmaz. Yani her önüne gelene mağazaya benim selamımı söyle diyen adamın selamını mağaza artık almaz. :)
 
Başlığa sorun nedir yazarsan daha iyi.... Zuhal diye bir abla Dore'nin adresini mi soruyor belli değil :)

Böyle bir ahbap çavuş ilişkisi yoktur kimsenin, kurumsal şirketler bunlar sonuçta. Kart veya nakit ödeme durumuna göre bazen de mağaza müdürü insiyatifi ile bazı indirimler yaparlar ama o aaağbi gittim muhabbeti koydum %25 indirim yaptılar filan şehir efsanesi.
 
O da zaten kredi kartı banka komisyonu 5-6% filan düşünce. Üstüne de belki kendisi 2-3% yapsın.
Zaten genelde toptancı tiplemesi gibi eline hesap makinası alıp şakkada şakkada beşer kere hesaplar gibi tuşlara basıp size bu kadar olur diyorlar, o da sitesinde yazan nakit fiyatı zaten :)
 
Aynen %10 yaparlar, o da peşin yani. 10 yıl kadar devamlı uğrayan, sarf malzeme, pedal, kablo vs alan müşteri olsan belki 9 taksite %5 yaparlar. Selamla o iş olmaz.
 
Geri
Üst