Gitar pluginleri icin ses sistemi önerileri

Merhabalar,
Bu konuyla ilgili direk bir konu başlığı goremedim. Başka konu başlıkları altinda bazen tavsiyelerde bulunulmuş. Benimde hem merak ettigim hemde tavsiye almak istediğim bir konu.

Evde uzun zamandan beri amfi kullanmiyorum. Belki 3 seneyi gecmistir.. Bir dönem drive pedali ile birlikte pluginlerden kabin sim ve efekler alarak kullandım. Son zamanlarda pluginlerin eskiye gore daha iyi olmasıyla tamamen ev ortamında plugin kullanıyorum. En büyük avantajı oldukca pratik olması.

Pluginlerle birlikte nasıl bir ses sistemi kullanirsak verimli olur? Benim merak ettiğim ev ortamindaki sistemler, sahne vs gibi yerler icinde onerilerde bulunulabilir. Mutlaka kullananlar vardır. Referans monitor olarak Yamaha hs7 kullanıyorum. Miks vs gibi işler için herhangi bir problemim yok. Gayet yeterli hatta muzik dinlemek için bile gayet memnunum. Plugin kullandigimda duymak istedigim sesi alamiyorum. Yıllar once muzik dinlemek icin Philips kulaklik almistim. Heraldi kulaklığın kalitesi şimdinin 200 250 tl'sine falan denk gelir. Gayet memnunum. Plugin kullanirkende sesler gayet guzel ve dolgun geliyor. Bias, neural dsp, guitar rig, overloud, amplitube hepsini denedim. Hs7' de bir cılızlasma ve daha bir dijital hissi fazlalasiyor. Kulakliktan aldığım hissi almak için nasıl bir ses sistemi önerebilirsiniz? Marka model ?
Frfr monitor yada farkli bir referans monitoru yada baska başka öneriler neler olabilir..
 
Geri
Üst