İbanez rg 2550

İbanez prestige serisi hepsi birbirine benzer
Biraz sabırlı olun güzel bir prestige düşecektir ilanlara daha geçenlerde 3800 e bir ilan vardı 2550 satılmıştır muhtemelen, diğer ilanlara da teklif verebilirsiniz sonuçta
 
4.5k iyi bütçe, prestige bulunur bu paraya biraz ararsan. Şöyle bir ilan gördüm bugün:
500 lira boyaya, 150 lira da kol ve üst eşik kilitlerine gitse orjinalliği bozulmuş bir prestige'in olur. Beğenmeyip satmaya çalışsan gene bu civarlarda satabillirsin anca, fabrika çıkışı bir prestige ile denk olmaz.
 
Prestige serisi gitarlar niyeyse burada düşük fiyatlara gidiyor. Üzerinde ibz değil normal dimarzio bulunan yeni seri 2550Z'nin Avrupa fiyatı 1300-1400 euro. Reverb ve muhtelif sitelerde 2. elinin buradan daha pahalıya satıldığı görülebilir. Bu gitarlara sahip olup satmak isteyenler yurt dışına açılabilir. Özellikle ABD'de bazı Prestige modelleri sıfır satılmıyor sanırım.

Benim de böyle bir arayışım olduğu için ilanları az çok biliyorum. İlanlardaki gitarların belki de hepsi 2010 öncesi üretilmiş gitarlar, fret ve köprü durumu önemli oluyor bu yaşlardaki gitarlarda. 5000 liraya Z olmayan 2550 ilanları vardı, pazarlıkla belki alınabilir.

Üstte bahsedilen JEM505 ilanı benim de listemde ama maple klavyeden dolayı çok da GAS'lanamıyorum. Sahibi fiyatı düşürmüş biraz daha, yalnız hard case hariç satıyor.
 
Takip edilebilir
Cidden prestijler uygun olabiliyor
Fret köprü durumları
Her türlü metal aksam iyi kontrol edilmeli
Parça bulmak çok zor
Ben o pipo alyanlardan bile bulamıyorum sap ayarı için
 
 
Geri
Üst