Yaşlı gitara sahip olmak

Herkese iyi forumlar,

2012-2013 yıllarında babam İngiliz bir arkadaşından Sunn Mustang marka bir elektro gitarı ikinci el olarak almış ve bana hediye etmişti. Gitarda tremolo ve 3 single manyetik bulunmakta.

Ben biraz öğrenmek için geç kaldım şuan yeni başlıyorum ve bir amfi ihtiyacım var. Sorum şu evde kullanacağım okul açıldığında yurda da götürebileceğim bir amfi bakıyorum. İlk başta pilli amfilere bakmıştım.(Boss Katana Mini, Roland Micro Cube vs..) Fakat etraftan ton alamazsın vs gibi karşılıklar aldım.
Daha sonra Blackstar ID:Core 10 wattlık amfisi çok ilgimi çekti.. Öğrenci olduğum için fiyat bandım 1000tl civarında ilerde gitarımı da yenilemeyi düşünüyorum.

Sormak istediğim soru şu 3 single coil manyetikli yaklaşık 30 yaşında bir elektro gitara hangi amfiyi almalıyım, sizce pilli amfiler işimi görür mü yoksa blackstara mı bakmalıyım? Rock soundu alabilir miyim bu ekipmanlarla? Manyetik değişimi yapsam çok etki eder mi? Gitar ve amfi herhangi bir uyum problemi yaşar mı?

Saygılarımla

Teşekkürler
 
Merhaba, söylediğiniz amfiler arasında en çok blackstar id core 10 dan memnun kalırsınız. Ev dışında kullanım için Boss ve Roland daha iyi olacaktır fakat her hangi bir deneyimim olmadı boss ve roland ile. Ev dışı için irig önerebilirim. İstediğiniz her yerde gitar çalabilmenize olanak sağlar. Blackstar id core 10 ve irig birlikte gayet tatmin edici olur.
 
"Fakat etraftan ton alamazsın vs gibi karşılıklar aldım."


daha napsın bu alet ? :)
 
Geri
Üst