Elektro ve Klasik gitarı aynanda götürmek

Merhaba ben 4 aydır klasik gitar dersi alıyodum geçen ay elektro gitar çalmaya başladım şimdi elektroda ders alıyorum klasik gitarımı 3 sene önce almıştım ama lgs dönemi felan yaşadım araya zaman girdi çalamadım.Elektro gitar çalmayı gerçekten çok seviyorum ve bundan zevk alıyorum ama klasik gitar çalmayı da özlüyorum tamamen bırakmadım ama ne zaman klasik gitarımla yüzyüze gelsem üzülürüm içim burkulur çünkü küçüklük hevesim ve bunu yarıda bırakmaktan hüzün duyuyorum hocamla çalışırken kullandığımız kitaptan kendi başıma ilerleyebilirim ama bazı terimleri,sembolleri falan yapamıyorum ne yapmalıyım sizce hocamla konuşmalı tavsiye almalı mıyım.Bu aralar gerçekten duygusal bi dönemden geçiyorum fazla mı saçma acaba bu tepki.
not:yaşım 16 belki bilmek isteyen olur
 
İstediğin şeyi istediğin zaman çalabilirsin. Kendini kısıtlama ve sınırlar koyma. İkisininde sesi kendine has ve güzel. Temel mantık aynı sadece çalım tavırları değişik. Yapmaktan hoşlandığın müzik neyse onun peşinden git.
 
Bir sorun yok. Canın ne istiyorsa onu çal. İkisini beraber çalmak sadece birine ayıracağın zamanı diğerine ayırma şeklinde belki biraz yavaşlatabilir, ama onun dışında bir zararı olmaz, faydası olur.
 
Geri
Üst