Alıyor musunuz yoksa çalıyor musunuz ?

Çalmaya çalışanlardan biri olarak çalıyorum diyeyim. Bugün gitarıda yeniledim çok şükür. Schecter Damien 6 platinium aldım. @solitude71 senin bir başlığın vardı Dore ve Zuhal deneyimi diye. Bende o başlığa yazmıştım do re ve zuhal deneyimim olmadı diye. Hah işte abi bugün Do Re deneyimim oldu. Aldığım gitarın etiketi 6.400-TL idi abi valla param yok abi valla param yok dedim %20 indirim yaptılar 5.000-TL dediler. Abi bende nakit ne arar abi kalsın abi napıyım abi diye diye 5.000-TL yede vade farksız 11 taksit yaptılar dunlop mxr kabloda hediye ettiler. :)
Sarı siteden 2. eline baksan muhtemelen 7000 tlye falan alırdın.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle mutlu günlerde kullan.
 
Ben coronadan önce elimden geldiğince canlı çalıyodum, şu an ev kaydı modu var. Ama almaya hiç ara vermedim. Alıp sattığım ekipmanın sayısını bile hatırlamıyorum. Hele bunu asla satmam dediklerimi bile sattım. Sanırım satın almak bu çağın hastalığı, "consume and obey" diyo yabancılar. O aleti bulma kısmı, pazarlık kısmı almak eve götürmek 1 hafta deli gibi çalmak , yanından geçerken dönüp dünüp bakmak...... Sonra diğer 20 gitarın arasında kayboluş ve yeni alet edevat aramak. Alış veriş hastalığı galiba. Evde 1 yıldır case içinde yatan gitarlar var.
 
Dün gece yaklaşık 3 saat çalıştım gitarla. Arkadaşımda blackstar id core var sanırım 10 ve v2 galiba :) bende de marshall mg15 15w var. ama blackstardaki bu efektler ve pc yazılım olayı durumu bir anda başka boyuta taşıdı. Ne yapsam bilemedim ya. Hayır kendimi de iyi tanıyorum şimdi bende ki bir heves anasını satayım 2 gün sonra sıkılsam bir kenara atarım gitarı falan. ne yapsam bilemedim amfiyi mi değişsem, ulan ne pis işmiş bu ya. Bunun ilerisi nereye gidiyor ki.
 
Çalıyorum, zaten yeni bir tane almak istesem de alamam, param yok. Param olsaydı çok güzel sadece bir gitar ve bir amfi alırdım yine çalardım, belki de durmadan alıp satardım, bilmiyorum param olunca nasıl olurdu hayal edemiyorum. Ama her türlü çalardım, durmadan satsam ve alsam da.
 
Son düzenleme:
Malesef ben de alıyorum ama gittikçe çok daha az çalıyorum.Tek gitarım varken çalmaya çok daha fazla vakit ayırıyordum , zaman içinde GAS ve gitar fetişizmi hastalığına yakalandım sanırım .Modelini denemek istediğim bir gitar hele sevdiğim renkteyse ve biraz da uygun bir rakama konmuşsa satışa kendimi tutamıyordum genelde,bir ara da vintage gitar alıp modifiye etme sevdasına tutulmuştum onlarca gitar geldi geçti ,kimi çok çok az çalındı kiminin aldıktan bir hafta sonra yüzüne bile bakılmadı ama artık kendime yasak koydum .Bundan sonra almak yok çalmak var ....Özellikle hepinizi uyarayım diye yazmak istedim , istediğiniz tone ve çalım şekli alacağımız farklı gitarlarda değil disiplinli ve düzgün çalışmakta kesinlikle .........................................
 
Geri
Üst