elektro gitar ses kartı

merhabalar ben amatör olarak elektro gitar çalıyorum ve üstüne düşmek istiyorum bi yandan da kayıt alıyorum ama elimde herhangi bir ekipman olmadan. 500-600tl gibi bir bütçem var ses kartı almak istiyorum guitar rig gibi programlar kullanıp efektlere amfilere erişip çeşitlilik sağlamak ve dipsessiz gecikmesiz kayıtlar almak için. bu fiyatlara een uygun behringerin umc22 modelin buldum fakat 202 hd ve 204 hd modelleri sanırım çok daha iyiymiş ve bütçemi bunlara zorlayabilirim. 202de direct montiringdeki sesin sağ ve sola bölünmesi beni rahatsız ettiği için 204 almayı düşünüyorum ama bu fiyatlara bir de steinberg uc22 mkii modeli var. tecrübelerinizden faydalanmak ve en doğru kararı vermek isterim. <3
 
Behringer UMC22 kullanıyorum. Ürünün genel kalitesi gayet iyi. Ses kalitesi olarak tatmin edici.
Piyasada alınabilecek en iyi ucuz ses kartı UMC22. Ancak unutmayalım parasına göre en iyisi.
UMC22'nin bir sorunu var. Behringerin kendi driveri yok bu ses kartı için. Asio4all driverlarını kullanmamızı istiyor behringer.
Asio4all driverı bu ses kartında kullanınca eğer işlemciniz amd ryzen ise 256 buffer ın altına inemiyorsunuz. Böyle bir sorun var.
Eski bir behringer driverı kullanıp 128 e bufferada inebiliyorsunuz. Ancak o driverda çok istikrarlı çalışmıyor. Ben 256 bufferda 6ms input 12ms output latency alıyorum.
Kabul edilebilir bir gecikme süresi. İnsan kulağı 10ms ve altını eş zamanlı olarak algılıyor. Yani gecikme yok olarak algılar. UMC22 alacaksınız bunları göz önünde bulundurun.
Ben genel olarak memnunum ancak bütçeniz varsa 204hd yi tavsiye ederim. Ben satın almadan önce karşılaştırmalarını izleyip araştırmıştım 204hd nin ses kalitesi olarak focusrite scarlet 2i2 den hiçbir farkı yok ve yarı fiyatına satılıyor. 204hd 2 tane XLR inputa sahip ve ses kalitesi olarak umc22 den 2 gömlek üstün.
 
Geri
Üst