2021'de Squier Bullet Strat / Sx / vb. Stratocaster Almak

Öncelikle herkese iyi forumlar.

İçinde bulunduğumuz mükemmel (!) ekonomi ve müzik piyasası döneminde başlıkta belirttiğim ekipmanları kullanan arkadaşlarımız var ise veya başka fiyat performans düzeyinde stratocaster tavsiyesinde bulunacak bilgili arkadaşlarımız var ise çok memnun olurum.

Ne yazık ki bu pandemi döneminde bir çoğumuz maddi/manevi kayıplar yaşadı. Ben de bu kervandaki dostlarımdan biriyim. Pandemiden önce severek edindiğim gitar hobimi pandemi döneminde bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar bu hobiyi edinme fırsatım oldu fakat bulunduğumuz dönemde imkanlar bir nebze de olsa kısıtlı. Bu yüzden siz tecrübeli ve bilgili arkadaşların yorumu bizlere kısıtlı imkanlar doğrultusunda yön verecek. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü borç bilir, sağlıklı günler dilerim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Gitar için 1000-1500 arası bir bütçem var o yüzden bu markaları sormak istedim direk 800 civarı da amfi için ayırmayı planlıyorum.
 


SX'lerin donanım upgrade ile Fender'lara çok yaklaştığı söyleniyor. Benim şahsi bir deneyimim olmadı bu konuda ama bir ucuz strat alacak olsam ilk bakacağım marka SX, belki daha sonra Squier olurdu.
 
Geçen Squier Affinity, Sx ve Yamaha Pasifica'yı karşılaştırdım. Squier Affinity çok kötü gitardı. Sx daha ucuz olmasına rağmen her türlü çok daha iyi. Yamaha Pasifica da güzeldi ama Sx'i ben baya beğendim.
 
Geri
Üst