Prosesörümü değiştirmek istiyorum

Hazır olarak Mooer ge 300 prosessörüm var. Çok aşırı şikayetçi değilim bir sorunu yok fakat detaylarda çok boğuluyorum çok fazla amfi ve kabin modellemesi zibilyon tane kombinasyon var. Ton yakalamaya çalışmaktan gitar çalamıyorum drive tonlarından da çok memnun değilim. Stratocaster single manyetik gitarım var. Piyasada Fusion funk ve rock çalıyoruz. Mooer ge 300 de olan synth sesleri bile hiç kullanmadım yanlış tercih yaptım sanırım.Velhasıl aynı 4000 5000 TL civarlarında drive tonları güzel karakteristik ve efekt kanalları zengin exp pedalı olan ne önerebilirsiniz revaçta olan ve beğenilen neler var ?
 
O paraya bulamasanız da Boss GT-1000 muhteşem bir prosesör. Lakin üst seviye prosesörlerin hemen hepsi bol içerikli ve karmaşık olur. Bence sizin yapmanız gereken, eğer hazır patchlerde aradığınızı bulamadıysanız, kendinize basit birkaç patch yapıp zaman içinde isteğinize göre ufak ayarlar veya efekt eklemeleri yapmak. Mesela sadece bir amp modeli + biraz delay + reverb. Sonra gerekirse wah, comp, boost ya da drive pedalı ve eq ayarları. Diğer efekt deryasına pek bulaşmadan bu şekilde verim alabilirsiniz elinizdeki prosesörden. Umuyorum ki GE300'ün amfi modelleri kendibaşına yeterli kalitededir ve gerçekçi hale getirmek için bir sürü ayar gerekmiyordur.
 
Ben de @justaperfectday 'e katılıyorum. Bir yıldan fazla bir süredir Mooer GE300'ü kayıt, pratik, prova, sahne işleri için kullandım. Biraz oynamayla çok iyi şeyler elde edebiliyorsunuz. Önemli olan unsur ses çıkışını nasıl aldığınız. 6,5 inchlik bir referans monitörü ile kullanıyorum ben. External IR'lar ve Global EQ tonunuzu daha da iyi bir hale getirebiliyor.
 
Geri
Üst