İstanbul Pure Dirt Grubu Vokalini Ariyor.

Selamlar biraz detayli yazacagim kusura bakmayin,

Grubumuz yaklasik 10 yillik gecmisi olan, Istanbul’un bircok onemli sahnesinde performans sergilemis bir gruptur.
Grup belli bir sure beraber caldiktan sonra muzige bir sure ara verdi. Gectigimiz yil ise tekrardan bir araya gelip sahnelere donme karari aldi.

Niyetimize gelirsek, bizler 30’lu yaslarda, hatri sayilir sahne tecrubesine sahip, enstrumanlarina hakim, gerekmesi halinde back vokal yapabilen, uretmeyi, icra etmeyi cok seven ve her seyden de ote iyi arkadaslik iliskisi olan bir ekibiz. Amacimiz bu hedeflere uyusacak bir vokal arkadas ile yola devam etmek. Bir cover setlist’i hazirlayacagiz ama mutlaka beste ile de ilerlemek istiyoruz.
Tarz olarak; bugune kadar agirlikli Grunge ve Stoner turevlerinde coverlar yaptik, bestelere de yavas yavas girmeye basladik. Hepimizin evinde kayit icin ekipmanlar mevcut.
Bundan sonraki asamada tarzimizi yeni gelecek vokal arkadasa gore sekillendirmek niyetindeyiz, tabiki cok ilgisiz alanlara kaymadigimiz taktirde. Tarzimizda yillarin birikimi olan Grunge ve Stoner esintileri mutlaka olacaktir. Ancak kesinlikle vokalimizin ses rengine ve tercihlerine gore sarkilar sececegiz/uretecegiz.
Bizim coverladigimiz parcalarda ve kafamizdaki bestelerde Vokal’in onemi oldukca yuksek, sarkilarin neredeyse tamaminda Vokal agirliginin cok fazla oldugu parcalar caliyoruz. Yani tam olarak bir “Frontman” ariyoruz diyebiliriz.
Kedine guvenen, hem beste hem cover yapmaya sicak bakan, gereksiz egolardan arinmis, yastan bagimsiz bir sekilde muzige belli bir olgunlukla bakan, sesine guvenen,

prova esnasinda isini sonuna kadar ciddiyetle yapan, prova bitiminde ise geyik ortamindan keyif alan bir vokal arkadas arayisindayiz.

Ilgilenirseniz buradan mesaj yoluyla veya whatsapp uzerinden ulasabilirsiniz.Surekli kontrol ediyorum.

Onden mutlaka bir ses kaydi istiyoruz, kayitlar profesyonel olmak zorunda degil , telefonla bile olsa uygundur, tabiki biz de kendi kayitlarimizi paylasabiliriz.Muzikle kalin.

Tesekkurler
Sevgiler
Can.
05498008931
 

Dosyalar

  • 2BB93392-E938-4F46-890F-A03A7E4EF448.jpeg
    2BB93392-E938-4F46-890F-A03A7E4EF448.jpeg
    33.9 KB · Gösterim: 81
Geri
Üst