Barış Kaya & Nick Menza

G

golgeden

Baris Kaya Abd de yasayan bir rock muzisyeni. Kendisi Philadelphia da muzik hayatina devam ediyor ve ilk albumunun calismalarini surduruyor.Philadelphia da turlu festivallerde calmis. Bunun disinda New York un ilk Turk radyosu RAdyoturkum icin de canli akustik programi olmus. Baris in tarzi hakkinda yazabilecegim ise Rock tabanli ve dogu ensturmanlari ile desteklenmis (ud, dumbek, glissentar gibi ) bir versiyon.

Turk rock- metal dinleyicileri icin bir suprizi var Baris' in. Megadeth in eski davulcusu (megadeth sevenler bilirler efsanevi dortlunun bir parcasi olan davulcu ) NICK MENZA ilk sarkisi Agit ta davullari calmis. Sarki Acik Radyo Beton programinda ilk kez 4 ay once calindi.(Baris in Nick Menza disinda Megadeth ve Paradise Lost tan Greg Macintosh la bir araya gelmisligi de var)

Agit disinda ensturmantal Broken Hopes ve bir diger sarkisi Son' u da sayfasina eklemis.. Turkiye icin ise album unu cikaracagi dogru bir sirket ariyor su siralarda... Yeni sarkilar yakinda sayfasina eklenecek,ilgilenenlere duyurulur..

www.myspace.com/bariskaya
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Baris in sayfasina yeniden girdim. Su siralar yeni sarkilarin kaydi devam ediyormus. Bunun disinda Philadelphia da bu sene bir cok festivale cikmislar.(Alt. Fringe Fest ,Philadelphia Turkish Festival, Italian m. , Live at ART MUSEUM (Rocky Balboa nin kostugu merdivenlerin mekani diye belirtmis :) ), Lebanese Fest., World Cafe live show benefit from Philadelphia to New Orleans ...

Yakinda New York taki Turk radyosu icin canli program yapacaklarmis. daha sonrasinda ise 7 Mart ta Kuzey Amerika da ilk kez bir Turk- Amerikan Rock fest. (gecesi) duzenleyeceklermis.
 
Geri
Üst