300-500 TL arası AliExpress'den stüdyo kulaklığı ve ona uygun amfi tavsiyesi

Sadece bilgisayarda müzik dinlemek için AliExpress'den 300-500 TL arası bir stüdyo kulaklığı aramaktayım. Kulak içi kullanamıyorum kulak zarımda hassaslık var. Yanında aynı şekilde bir amfi de önerirseniz yine AliExpress'den 300-500 arası çok memnun olurum. Tizlere çok önem veriyorum, basslardan nefret ediyorum. Yeterli bilgiye sahip değilim bildiğiniz ek bir şey varsa paylaşırsanız memnun da olurum. Tek hedefim kendi biriktirebildiğim para dahilinde Hi-Fi'ye olabildiğince yakın enstrümental müzik dinlemek.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Hemen araştırıyorum :)
Teşekkür ederim kibarlığınıza, yazımı tekrar okudum da biraz eksik bilgi vermişim sanki kusura bakmayın sormak istediğiniz bir şey varsa memnuniyetle cevaplarım. Biraz daha bilgi vermek açısından; bütçemi değecekse bi tık daha arttırabilirim, kulak üstü açık tip kulaklık arıyorum çünkü sessizlikte müzik dinlemekten hoşlanmaktayım. Şu anda px 100 ii kullanmaktayım ve çok seviyorum fakat bildiğim kadarıyla oldukça giriş seviyesi bir kulaklık, biraz da açgözlülük olsa gerek daha iyisini arıyorum. Dinlediğim müziklerin tarifi hakkında yine malesef bi bilgim yok ama bu tip müzikler dinlemekteyim genelde. Benim için ek bir araştırma yapmanıza gerçekten zahmet etmenize gerek yok, sonuçta hakkınızı ödeyemem... Halihazırda bildiğiniz bir şeyler varsa paylaşmanız yeterlidir, yoksa da canınız sağolsun. Her halükarda cevabınızı merakla beklemekteyim.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4

Philips SHP9500 ve hidizs 8 almaya karar verdim. Arayan arkadaşlara tavsiye ederim, gerçi kullanmadım ama bu bütçedeki sayısız forum araştırması beni bunlara yöneltti. Hala tavsiyelere açığım.​

 
Geri
Üst