Mooer lambalı amfiden duman çıkması

Arkadaşlar biraz gitar çalayım dedim yarım saat geçmişti ki az biraz duman benzeri bir şey çıkmaya başladı amfidn hemen off konumuna getirdim.Sebebi nedir acqba?
 
Sorun trafo kaynaklı ise ya çok çok çok çok iyi bir usta bulup trafoyu yeniden sardıracaksın. Yada paraya kıyıp uygun güçte bir çıkış trafosu taktıracaksın. Tabi sorun trafodan kaynaklanıyor ise.
 
Öncelikle tafodan kaynaklı olup olmadığını tespit etmen gerekir. Belki daha basit bir sorunu vardır. Ancak hafızam beni yanıltmıyorsa bu duman çıkma v.s. genelde çıkış trafosundan oluyor. Emin değilim ama. İyi bir usta bulup cihazın donanımsal özellikleri ile bilikte bir bakması gerekecek.
Oldu ki sorun trafodansa yeniden sardırmak isterseniz iyi yapılması gerekiyor. iyi bir işçilik olmazsa eski verimi alamıyorsunuz. Ancak yeni trafo takılması gerekir o zamanda. umarım sorunun basittir.
 
bence çok kurcalama. Daha büyük iş açmasın başına sonra.
Bak şöyle bir yer buldum. Artık ne kadar doğru bilmiyorum ama whatsapp numaraları bile var. İstersen bir mesaj at geri dönüş olursa vir video çekip yollarsın daha net bilgi verirler sana
 
Bir lüthier ayarlayıp ona götüreceğim yada Ankara’da Add pedallarının üreticisi Atilla beye göndereceğim ama önce çevreme bir bakınayım
 
üstad bu işi luthier çözemez. yani çözse bile sorun trafo çıkışından kaynaklı ise ve yeniden sarılması gerekiyorsa trafonun çok iyi bir ustanın el değmesi gerekir. Yoksa eski performasnı alamayabilirsin amfiden. yine sorun çıkış trafosundan kaynaklı ise paraya kıyıp uygun güçte bir çıkış trafosu taktıracaksın. Umarım daha basit bir sorundur.
 
Umarım öyledir atilla usta pedal amfi işleri ile uğraştığı için şu an en iyi seçenek o görünüyor.Kısa devre yapmıştır sen bana gönder dedi
 
Merhaba,
Ankarada iseniz eğer Zirve Elektroniğe götürün orada Faruk Ünver var. Lambalı amfi tamir eder. O baksın. Size be sorunu var ise söyler.
Esenlikler dilerim.
 
Ne yazık ki ben İzmitte ikamet ediyorum o yüzden götürme şansım yok kendisine.Herkese çok teşekkür ederim.Yakınlarda önereceğiniz biri varsa çok sevinirim.
 
Dostum trafo sarma işi felan tırt, siz bence bir elektronikçiye gösterin sorun trafo derse hazır zuhal garage indirimine girmişken bir amfi diriltmeye bakın uygun yollu..
 
Geri
Üst