Şakamısın

Oh be sonunda düzgün müzik kültürüne sahip beste dinledim, adım başı karşıma çıkan boğazında balgam varmış gibi söyleyen akustikçilerden bıkkınlık gelmişti.
 
Söyleyiş tarzınızı nedense Asım Can Gündüz'e benzettim. Bir dinleyici olarak ; Arkada sürekli "babap babap , bobop , bubup" olması sıktı gibi daha aksiyonlu şeyler daha güzel olabilir. Bir de Türkçe'nin bu tarz şarkıları söylemeye yatkın olmadığını düşünüyorum. Gerisi güzel geldi sarıyorum tekrar tekrar :D
 
son 30 saniyeye cover yapılabilir back vokal kadın veya erkek olabilir ev koşullarında ceza mı olur eziyet mi onu bilemem.

eften misin püften misin ? (back vokal püften) ceza mısın (back vokal cezaa) gerçekten var mısın yoksa şaka mısın(back vokal varım ulan !)
 
Mükemmel.Yavuz Çetin dinliyormuş gibi hissettim.”Birkaç saat”i andırdı bana.Bazı yerlerde ses tınınız da rahmetliyi hatırlattı.Herhangi bir olumsuz eleştiride bulunmayacağım.Bence kayıt da başarılı.Bestenin size ait olması da çok güzel.Tebrikler.Kayıtta kullandığınız ekipmanları da paylaşırsanız çok güzel olur
 
Tekrar selamlar ve teşekkürler.
@VanHalen
Stüdyo ortamında back vokal ve daha da ötesi üflemeli ekleme düşüncem var benim de ama ne zaman yapılabilir, malum dönemde, pek yorum yapamıyorum.

@helalmustafaabi
Ekipman anlamında Fender stratocaster, Bruno amfi, Analogman Envelope Filter, SX Jazz bas ve Shure super 58 mikrofon. Diğer davul ve drive dahil tüm ses efektleri Logic üzerinden.
 
Geri
Üst