Akalın ve Infomusic Shop Tecrübeleriniz

Merhabalar,

Alacağım ürün (Motu M2) sarı site dışında sadece bu iki mağazada satılıyor. Akalın Müzik'in daha eski, bilindik olduğunu ve yıllardır sahibinin değişmediğini biliyorum. Infomusic ise birkaç yıllık, nispeten uygun fiyatlı ve satış sonrası desteği iyiymiş. Ama bir süre önce sahibi değişmiş ve Google yorumlarına göre müşteri memnuniyeti azalmış. Yanlışım varsa düzeltiniz. Siz bu sitelerden ya da direkt olarak mağazalarından alışveriş yaptınız mı? Tercihiniz ne olurdu?
Ayrıca tekrar kontrol ettim, alacağım ses kartı Akalın'da da tükenmiş gözüküyor, yarın bi arayıveririm. Eğer şu an stokta yoksa stok beklemeye değer mi emin olamadım.
 
Infomusic'ten akai mini mk3 almıştım, kargo hızı ürün paketlemesi sonrasındaki ilgilenme memnun kaldım, sonrasında aynı ürünü aynı siteden bir arkadaşımız daha almıştı forumdan , o da sorun yaşamadı diye biliyorum.
 
Infomusic'ten farkli zamanlarda ses kartı, referans kulaklık ve midi klavye aldım. Kargo hızı ve ürünlerin paketlemesi iyiydi, sonrasında da bir sorun yaşamadım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Akalın'da stok kalmamasından da ötürü Infomusic'ten alışveriş yaptım. Gayet memnun kaldım, kargo da hızlı ve yeterli sağlamlıkta paketlenmişti. Satış öncesi bilgilendirme konusunda da gayet donanımlıydı satış temsilcisi. Aynı ilgiyi satış sonrası teknik destek, arıza vs durumunda da göstereceklerine inanıyorum.
 
İnfo Music Shop

Özet: Asla bulaşmayın

26.04.2022 saat 1.30 civarında İnfo Music Shop internet sitesinden satışta olan bir ürünü satın aldım (HD 559). Gün içinde sipariş durumunu kontrol ettiğimde benim öyle bir talebim olmamasına rağmen ürün "iade sürecinde" olarak gözüküyordu. Klasik stoksuz ürün satma durumu olduğunu fark ettim tabii, ancak kendileri beni arayıp durumu açıklama zahmetinde bile bulunmadı. Ben kendilerine ulaştım, ürünün tedarik edilmeye çalışıldığını ve edilemezse ertesi gün (27.04) para iadesi yapacaklarını söylediler. Bugün telefon ile kendilerine ulaşamıyorum ve şu saate kadar para iadesi de yapılmadı.

Asıl rezalet şurada; bunlar yaşanırken bu ürünün fiyatını arttırdılar ve hala satılır durumda olarak tutuyorlar, dahası sadece bu ürün de değil tüm HD 500 serisi satışta ve ellerinde hiçbirinin stoğu yok. Bugün (27.04) sitenin çevrim içi desteği ile görüştüm, bu serideki bütün ürünleri tek tek sordum ve ancak ondan sonra satışa kapattılar.
Bu kadar sorumsuzluğu çorap dükkanında bile göremezsiniz kaldı ki bu insanlar binlerce liralık ekipman satıyor. Kesinlikle alışveriş yapılmamalı.
 
Geri
Üst