Mooer GE-100 vs Vox Stomplab 2G

Elimde Vox 2G mevcut. Bu videoyu izleyince kafamda soru işaretleri kaldı. Mooer GE100'ün daha fazla özelliği var. Daha kullanışlı gibi ekranından dolayı. Sizin düşünceniz nedir? Gitarda yeniyim.
Ibanez GRGR121EX kullanıyorum.
 
Bence stomplab gayet yeterli alet kullanımı basit, tonları tatmin edici. bende 1G modeli var geceleri çalışırken kulaklıkla kullanıyorum. içindeki hazır tonlar bile ufak eq ayarı ile çok güzel oluyor. mooeri bilmiyorum ama vox kesinlikle iyi. bende orta seviyenin biraz üstü olarak görüyorum kendimi ve anca anladım ekipmanın amaç değil araç olduğunu. bu tarz düşünceleri kafanızdan çıkartıp çalıma odaklanmaya çalışırsanız size çok faydası olacağından eminim.
 
Şahsi çıkarımlarım ve fikrime göre Vox prosesör konusunda biraz geri kalmış firmalardan biri. İnsanların sadece köklü bir firma olduğu için tercih ettiğini düşünüyorum. Ve şuan liderliği çekenler ise Fractal Audio, Kemper, Line 6 ve Mooer gibi firmalar. Mooer ise fiyat performans olarak gerçekten çok iyi cihazlar üretiyor. Özellikle amfi ve kabin modellemeleri açısından çok gelişmiş durumda. Ge200 modeli Line 6'nın HD serisi ile kafa kafaya gelecek seviyelerde. Diğerini satıp tekrardan GE100 almaya gerek var mı? Sanmıyorum. Vox prosesör de bir yare kadar götürebilir ve ileride bu işte ilerlemiş bir firmanın cihazını alabilirsin.
 
@kemalardaayar tam olarak söylemek istediğimi söylemişsiniz. hemen hemen aynı segmentte ürünler çok büyük bir değişiklik olacağını düşünmüyorum ben de. prosesörler hakkında çok fazla bilgim yok açıkçası elim stomplab bulunduğundan bahsetmek istedim sadece.
 
Geri
Üst