Yörüngende Bana Bir Yer Ver

uzaklığın sesiyle yankı bulmuş çağrılar.müzikte yabancılığın rengi.olmuş ama bir aşk şarkısına uyan melodi yok.yörüngende bana bir yer ver derken duygulara dokunuyor müzik yinede.yani hayatın boşluk kabul etmeyeceği gerçeği.anlaşılması gereken metal müzikten ziyade bir çeşir içinde anlamını barayan bir durgunluk var.daha bir ses yoğpunluğu o0lmalı müzikte.
Diğer gönderilerinize de baktım, torbacınızı merak ettim
 
benimkisi bir hataydı ayrılacağım bu siteden.sizin kadar yetenekli değilim müzik konusunda.uyuşturucu hap kullandım ama geçmişte kaldı ilaçlara bağımnlı olduğum günler.müziğin marjinalitesini artırıyor bu tür alışkanlık.bende farkındayım bu tür yalnışlıkların.ama pek ortam gördüğüm söylenemez.bu sitede her şey çok ciddiye alınıyor.bunu anladım verilen tepkilerden.
Hayatta en son isteyeceğim şeylerden biri, naif bir insanı kırmaktır.
Ancak siz de herkes gibi eylemlerinizin sonucuna katlanmalısınız. Burada emeğini paylaşan herkesin başlığına girip ipe sapa gelmez laflarla başlıkları trollemişsiniz. Bunu kötü niyetle yapmamış olabilirsiniz. Ama bunun da bir sonucu olur illa ki.
Sizi hiç tanımadığımız halde, bazı sıkıntılarınız olduğunu rahatlıkla tahmin ettik. Siz de bunun üzerine biraz düşünün derim.
Her şeyin ciddiye alınmasından şikayet etmişsiniz. Ben dilim döndüğünce insanlara sizi ciddiye almamasını tavsiye ettim.
Madem öyle, siz de bizi ciddiye almayın ? O kadar da kolay değil demek ki...
 
Geri
Üst