gerçek kesit

hastasıydım bı ara ya..bi de bizim semte yakın yerde çekiyorlar mı filmi..ben hepten korkarak izlerdim...ya burası bizim park fln derdim bı bakardım orada adam ölmüş..sanırım bulunduğum yerde olay geçince insan daha da korkarak izliyo..
 
geçenlerde benim için bir klasik olan bir bölümü çıktı gerçek kesitin 4 arkadaş var bunlar hırsızlık falan yapıyorlar ondan sonra ya artık tövbe edelim diyolar iş arıyolar ama bulamıyorlar sonra limon satma fikri atıyo bi gün birisi sonra onun fikrini gruptan 2 kişi gizlice yapıyor sanki çok önemli bir fikirmiş gibi lan ben limon satçaktım lan diye bunlar birbirine giriyolar 2şer gruplara ayrılıyolar böyle devam eden bi bölüm bu bölümde özellikle 2li diyaloglar çok komik yakalarsanız mutlaka seyredin ..
 
ewt abi bi o sarışın duzgun ya :) abi kadro super ama yani bi bolumde net hatırlıorum 60 yaslarında bi teyzem cezvenin icinden silah cıkartıyodu ya .. nası gercek kesit bu ya :)
 
eski bölümleri vermeye başladılar...Yalnız geçen gece bi bölüm izledim..Yemin ossun tribe girdim..Şaka yapmıyorum abi..Off hatırlayınca tüylerim tiken tiken oluyo.. Eski bölümlerden biriydi..Acayipti ya.. Hatunda çok iyi oynuyodu..Kafamda güzeldi..Tripten tribe soktu beni..

Gerçek Kesit.. İyi ki varsın Gerçek Kesit..
 
ne kadar basit ve yapmacık da olsa rastladığım zamanlar seyrediyorum... ben oynasam daha iyi oynardım herhalde :)
 
bi de bıyıklı keltoş bi eleman var diğerlerinin arasından sıyrılmayı beceren...(en azından kağıttan okuyomuş hissi vermiyo izleyenlere :p )
hatta geçenelrde çocuklar duymasında gördüm elemanı, havucu kaçıran çetenin şefiydi..nerden nereye...eheuha
 
o eski bölümlerin tamamı bursada çekilmiştir. başrol abimizin eşinin incirli cd. de çiçek dükkanı vardır. mahallede herkes onu tanır. bizim sokakta araba yıkar... hatta küçük çocukların "aaa gerçek kesit amca gidio" dediklerinde arkadaşlarla yarılmıştık. bu arada o abi dükkanın önünde george bush edasıyla oturur... sanırsınız ki terminatör2'yle matrix'i çevirdi... :D
birane sahneleri (bilenler için) kurtuluş caddesindeki birane,
kahve sahneleri türkpetrol vardır yıldırm lisesi kavaşağında.(ki nezaman babam benzin alacakta kadraja girecek diye deli gibi izlerim).
vizeveya final geceleri ileyecek bişey bulamayınca ev arkadaşları ile izler izler güler ve güldükten sonrada "olm bunlar gerçek gülmeyelim lan töbe töbe " diye üzülürüz.... :)
 
cok eskiden izliyodum bu programi hala yayinlaniyomu yeni bölumler?gerci yayinlansa bile izliyemiyecem ama tvdeki nadir kaliteli programlardan biriydi...
 
Göbekli olanı geçenlerde bizim sokaktan geçerken görmüştüm. Sarı Bıyık ise apayrı bir mevzu... Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama en çok sigara/bira tüketen ya kurban ya da katil oluyor. :)

Ayrıca o aralarda, aşağıda "Cevat'ın amcaoğlu" vb. yazısının berlirdiği görüntülerde %100 yalan. Nereden mi anladım? Ağabeyimin arkadaşı olan adam -adı da Serhat'tı, Flash TV de zamanında staj yapıyordu- yüzü karanlık bir biçimde "Hamdullah son günlerde çok asabileşmişti, onun böyle bir toplu katliam gerçekleştireceğini taa başından anlamıştım." diyince kendimi yerlerde bulduğu hatırlıyorum... :D
 
Jawbreaker demiş ki:
Ayrıca o aralarda, aşağıda "Cevat'ın amcaoğlu" vb. yazısının berlirdiği görüntülerde %100 yalan. Nereden mi anladım? Ağabeyimin arkadaşı olan adam -adı da Serhat'tı, Flash TV de zamanında staj yapıyordu- yüzü karanlık bir biçimde "Hamdullah son günlerde çok asabileşmişti, onun böyle bir toplu katliam gerçekleştireceğini taa başından anlamıştım." diyince kendimi yerlerde bulduğu hatırlıyorum... :D
hocam süper bi olay ya...Hamdullah son günlerde çok asabileşmişti...
 
ya arkadaşlar bu programın belli bi yayın zamanı var mı, yoksa adamlar bant bulamadıklarında bu programın eski bölümlerini mi yayınlıyolar? flash tv'yi ne zaman açsam sarı bıyıkla bizim keltoş...adamlar kıvranıyo orda...bi de hamdullah toplu katliam gerçekleştiriyo tabi...
 
ne biliyim, ne zaman zap yapsam ve flash tvden geçsem ya programı sunan perihan savaş'ın ''mutlu günler tacettin ce hümeyra için çok uzaktaydı artık..genç adam kumar borçları yüzünden batağa iyice sürüklenmişti'' şeklindeki konuşmalarını ya da sarı bıyığı görüyorum..günün her saati ya...kanalın adını gerçek kesit diye değiştirseler fena olmayacak heralde.. ;)
 
Dehşet bi program :)

Bi bölümde namus hesabına kızın öldürmeye yeltenen adam , karısına 'hanım koş baltamı getir' gibisinden bi şeyler söylüyodu , sçmıştım gülmekten :mrgreen:
 
Geri
Üst