Alışverişlerinizde size gelen ilginç teklifler

Bugün şakacı bir arkadaşın takastaki ilginç teklifinden ilham alarak böyle bir başlık açmak istedim. Eminim size de alışverişlerinizde (traji)komik teklifler gelmiştir. Anlamadığım, memlekette hemen hemen herkes çakalsa(sizleri ve forumu tenzih ederim) bu çakallar kurbanlarını nasıl buluyor?
O güzel anılarınızı paylaşmak isterseniz buyurun.
Saygılar, sevgiler:)
 
Böyle bir başlık vardı sanırım ama neyse...
Fiyat olarak çok uzak teklifleri ilginç saymıyorum o ayrı bir sosyolojik inceleme konusu o yzüzden örnek vermeye gerek yok. Çok düşükse sağol kardeş der geçersin ama bir keresinde birisi özelden yazıp telefon istedi. Ben genelde hemen vermem telefonu biraz mesajlaşırım ki alıcı mı değil mi bakalım, yani hızlıca tel isteyen %99 abi en son kaça olur diyor arayıp. Yani telefonda sesini duyunca indirim yapma fetişim yok benim ama ...
Neyse biri epey bastırdı böyle, vermedim tel, yaz kardeş buraya diyeceğin neyse .... cihazı hatırlamıyorum ama arkadaş oldukça kararlı bir cümleyle o fiyata satamazsın elinde kalır dedi. Hani ben şu kadar veririm ya da ne yaparsın filan değil. Sadece bu mesajı attı gitti. İki ihtimal var ya sorunları var, ya da Umut Sarıkaya üstadın en skindirik Kahraman Fethi'siydi kendisi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Neyse, devam ediyorsak ben de yazayım bugünkü akıl çelen takas teklifini...
Sarı sitede gitar ilanı açtım. Güncel bir model, sıfırı 9000TL. Takas listemde Katana mk2 var, sıfırı 3000TL. Takasta bana teklif edilen Katana 50 mk1. Teklif: amfi+300TL(yazı ile üç yüz lira) Yanlış anlamayın, o 300TL de mk1 mk2 farkından dolayıymış.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst