Mental Implant

Mental Implant , 2008 yılında Tankut Aydınlıyım (Nettlethrone) ve Can Sürmen (Eski – Enterprise) tarafından kuruldu. Lead gitarı Görkem Aksaray’ ın (One More Lie) bas gitarı ise Cem Köse’ nin (Eski – Nettlethrone) üstlenmesiyle grup aktif olarak çalışmalarına başladı. Beste çalısmaları hızla devam ederken grup ilk promo şarkısı “Handsel” i yayınladı. Benzer tarzdaki bestelerin tanıtımı için ise grup Eylül – Ekim aylarında demo kayıtlarına başlamayı planlamaktadır. Grup bu sürede mümkün olduğunca konserlere katılarak çalışmalarını dinleyici ile buluşturmak amacındadır.

Besteyi dinlemek için;

www.myspace.com/mentalimplant

Arkadaşlar sağlam bir grup. Biraz bilgi eksik farkındayım fakat grup daha yeni. Yakında resimler, besteler ve dahasıyla karşınızda olacağız. Teşekkürler. ;)
 
reapers1pk8.jpg
 
MENTAL IMPLANT - YENI MYSPACE TASARIMI VE SAMPLE TRACK

l_d5c51c842e414adb820de42168e15756.jpg


Haziran'da piyasaya çıkacak olan MCD'nin çalışmalarını Stüdyo Mars'ta bitiren Mental Implant, MCD'yle aynı adı taşıyan "Zenith" adlı şarkıyı, Ozan Yıldırım tarafından tasarlanan yeni myspace tasarımıyla birlikte dinleyicilerine sundu.
Eski Nettlethrone elemanları Tankut Aydınlıyım (Vokal & Gitar) ve Cem Köse (Bass)'yle, Can Sürmen (Davul) ve Görkem Turan (Gitar)'ın bulunduğu gruba bu çalışmalarında çeşitli parçalarda konuk olarak Türkiye'nin önde gelen nefesli ustalarından Ferhat Erdem, Carnophage'den tanıdığımız Oral Akyol, eski Nettlethrone vokalisti Nazmi Can Doğan ve bayan vokal olarak Simge Varol eşlik ediyor.

http://www.myspace.com/mentalimplant
 
banner2.gif


Ekim ayında piyasaya çıkacak olan 6 şarkılık "Zenith"'ten bir şarkı daha myspace'den dinlenebilir. "Latitude & Longitude" adlı parçada konuk vokalde eski Nettlethrone vokalisti Nazmi Can Doğan ve Carnophage & ex-Cidesphere vokalisti Oral Akyol yer almaktadır. Ayrıca stüdyodan bazı karelere de blog kısmından ulaşabilirsiniz.

Rocktival'de ve sonrasında diğer konserlerde görüşmek üzere..

http://www.myspace.com/mentalimplant
 
Görkem gruba girdikten sonra kendini belli etmiş :) Süper gidiyor beyler hepinize iyi çalışmalar devamını bekliyoruz .

cheers
 
banner2yok.gif


Merhaba,

Zenith EP'si çıkmıştır, Ankara'da ZID Müzik ve Cafe Orta Dünya'dan edinebilirsiniz. Diğer şehirlerde bulabileceğiniz yerler birkaç gün içinde yazılacaktır, beklemek istemiyorsanız bize myspace'den mesaj ya da [email protected] adresine mail yoluyla ulaşarak da edinebilirsiniz.

Ayrıca daha önce dinlemediyseniz EP'den 2 şarkı myspace profilimizde bulunmaktadır.

myspace.com/mentalimplant

// MI
 
Geri
Üst