The writing on the wall

Sözleri anlayacak dil bilgim yok ancak klipten anladığım kadarıyla güzel derin manalar içeriyor. Klibi de çok beğendim kısa film tadında. Post apolaliptik, felsefi konuları zaten çok severim güzel işlenmiş. Adamlar 2021 yılında bu kadar sene üzerine hala eski şarkılarına yakın belki de aynı kalitede eser çıkarıyor. Metallica, megadeth vs yeni şarkıları albümlerini dinledik. “Aha budur” diyeceğim şarkı çıkmamıştı mesela en son albümlerinde. Reyizler yapmış ama.
 
Adamların 70 yaşına gelmiş olmasına rağmen hala bu tarz kaliteli müzikler üretebiliyor olmalarını aklım almıyor.Bu arada şarkının başında bi Anadolu Rock havası hissettim.Valla adamlar yapmış işte
 
Son düzenleme:
Güzel şarkı ama tam istediğimi alamadım yine. Iron maiden'den en son istediğimi aldığım, baştan sona her notasının tatmin ettiği albüm 2006 a matter of life and death. Babalar 63-65 olmuş, zaman çok kahpe.
 
Albüm güzel olmuş, kendi açımdan beklentinin üzerinde. Melodilerine diyecek laf yok zaten. Bu işte 1 numaralar. Uzun şarkıları severim, uzun şarkılar olması da sevindirdi. Tek şikayetim vokalin biraz geri planda olması.
 
Geri
Üst