Schecter signature diamond sss ile iyi bir overdrive sesi için hangi pedal ?

Merhaba forumda epeydir allen hinds tonu için ekipman tavsiyesi alıyorum ancak bu sefer overdrive ve booster meselelerine hakim arkadaşlardan sadece drive pedalı önerisi isteyeceğim.
Allen hindsin sinyal zincirine baktığımızda genellikle xotic sp comp---xotic ac booster---Xotic rc booster----transparan overdrive(xotic souldriven,fulltone ocd,klon centaur,bb preamp v.b)---- booster ve drive zinciri bu şekilde genellikle...
Rc boosterı hep açık kullanıyor tuşe hasassiyetini arttırmak için , ac boosterı ise driveları biraz ısıtmak ve harmoniclerini ortaya çıkartmak için sadece drive sololarda açıyor.

Sorum şu , Xotic Ac Plus alıp hem xotic ac booster hem de ocd ya da diğer overdrive pedallarından birini alma derdinden kurtulabilir miyim ? bu xotic ac plus hem xotic acnin hem de ocd ya da diğer drive pedallarının yaptığı işi birlikte yapabilir mi ?
cihazın tanıtım videosu burada.


Yoksa bu iş ac plus ile olmaz bi tane xotic ac booster al bi tane de souldriven ya da ocd mi dersiniz ?

almak istediğim ton ise

bu videoda.

Bu videoda allen hinds tabi ki bir sürü ampli ve başka ekipmanlar kullanmış olabilir ancak , tele de kullansa les paul da kullansa başka ampliler de kullansa buna benzer tonlar alıyor.
Elimdeki setup amplisiz bir setup olacak Amt ss11a lambaplı preampı clean bir ampli gibi kullanıp arkasına torpedo tarzı iyi bir cab sim koyup mixere göndereceğim..

Teşekkürler
 
Geri
Üst