Amfi Simülasyonu ve Gitar Efekti İndirimleri

Selamlar. An itibariyle Plugin Alliance sitesinde BOOM-20-OFF kodu ile 20 dolarlık eklentileri ücretsiz alabilirsiniz. 20 dolar üzerindeki eklentilerde ise 20 dolar indirim kazanabilirsiniz. Plugin alliance 20 dolarlık eklentilerine yenilerini eklemiş. İçlerinde şahane amfi ve mix eklentileri var. Suhr PT 100, Ampeg gibi amfilerin eklentileri var, denemenizi tavsiye ederim. Kupon kodunun minimum harcama tutarı yok ama bu gün ile sınırlı.
 
Audio Assault'ta herhangi dört IR paketi sepette 15 dolara düşüyor.

Kuassa'dan Amplifikation VVV, ki kendisi EVH 5150 modelliyor, giriş fiyatına 49 dolardan 25 dolara düşmüş.

Softube'dan Amp Room 149 dolar yerine 79 dolar.

Bu arada bu kadar indirim haberini nerden alıyorsun diye soracak olursanız, ben de alışveriş yapmak için indirim kovalıyorum, ordan...
 
Plug in Alliance indirimiyle harcama yapmadan ne almamı tavsiye edersiniz? Ses kartına yeni geçiş yaptığım için ve kodun süresi kısıtlı olduğu için araştırma yapma şansım yok. Yapsam da anladığım bir mesele değil maalesef. Bende olanlardan farklı işlevi olan bir şey daha iyi olur galiba. Bende olanlarsa şöyle: (Hepsi NDSP) Gojira, Abasi, Corry Wong, Nolly, Plini, Darkglass Ultra, Fortin Cali Suite, Fortin Nameless Suite, Omega Gronophyre

Vaktimin çoğunu erken dönem Opeth şarkıları çalmaya çalışarak geçiriyorum ( Forest Of October, In the Mist She Was Standing, Black Rose Immortal gibi)


Ayrıca hazır mesaj yazmışken paylaşım için @GERGE size çok teşekkür ederim. Sizinle doğrudan konuşmuşluğumuz olmasa da yazdıklarınızı okuyarak en büyük faydayı sizden gördüm diyebilirim.

Edit: Tavsiye üstüne Friedman BE-100 aldım.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst