Amfi Simülasyonu ve Gitar Efekti İndirimleri

Audio Assault tüm amfileri daha önce de bahsettiğim yeni parça modelleme/amfi profilleme hibrid sistemlerine geçirmeye başladı. Yarın Sigma güncellenecek, haftaya Perşembe de RVXX güncellenecek, sonra Duality ve devam.

Böyle demişler Sigma için:

What's new?
* Improved amp sound engine, slightly better than the latest one.
* Improved double tracking simulation
* Every channel has separate controls
* 3 3D Cabs with dual microphone setups
* Fully MIDI automatable
* Improved tuner
* Arrow keys usable on presets/ir menus
* Presets/IRs sorted alphabetically
* 30% lower CPU use
* Native Apple Sillicon/M1 support.

Özellikle yeni kabin sistemi çok iyi olmuş. Artık Audio Assault bence en iyilerin arasında. Meksika firması olarak hedef kitleleri de bizim gibi Dolar pahalı diyenler zaten, adam net olarak ülkemdekilerin alamayacağı ürünler çıkarmak istemiyorum diyor.

Hocam bu güncellemeler biz alanları da kapsayacak mı, nasıl olacak?
 
Kullanacak olanlara bir bilgi daha vereyim: bunlar doğrudan analog efektleri taklit ettikleri için üstlerinden geçen her sinyale biraz gain, biraz tonlama ekliyorlar, epey organik/vintage analog efekt gibi çalışıyorlar. Ama analog anahtarları var, onu kapatınca düz digital efekt gibi tonlama/ekleme yapmadan çalışıyorlar. Analog olarak kattıkları da kendilerine güzel bir tat veriyor.

Benim için epey özel bunlar, genelde analog tonlamasıyla kullanıyorum.
 
Kuassa amfi simülasyonları indirimde: Products at Kuassa

Özellikle son çıkan Lancester'ın en iyi Vox versiyonlarından biri olduğu yazıyor her yerde ama Vox ile alakadar olmayan biri olarak bir fikrim yok. Bir demo denemeye değebilir ama.

Ayrıca bu ay içinde Plugin Boutique'den bir şey alırsanız Bitwig 8-Track hediiye geliyor. Kuassa ürünleri de satılıyor orada yine aynı indirimle.
 
Çok indirimle ve ücretsiz ile geldim bugün.

Neural DSP'de %50 var: Neural DSP Technologies - Algorithmically Perfect

Ama yeni Line 6 Metallurgy Neural DSP'yi tahtından etti bence =)

Electrum'da epey bir indirim var, $49 sadece: Electrum Çok iyi eleştiriler alıyor bu, demosunu da epey beğenmiştim ben. Ama o kadar çok plugin var ki artık bilgisayarda gerçekten özel bir şey çıkmadığı sürece elim cüzdanıma gitmiyor.

Neural Q güzel bir saturator, ücretsiz: Neural Q - A.I / Neural Network-Based Eq and Saturation Plugin

Audiority EHX Deluxe Electric Mistress çıkardı, yeni çıktığı için €10: Electric Matter - Vintage BBD Flanger Plugin (VST2, VST3, AU, AAX)

Two notes'da indirim var: Spring Sale 2022 - Two notes Two notes farklı bir konsept. Eğer pek deneyimli değilseniz güzel şeyler çıkartamayacaksınız ama amfide mikrofon nereye konut, kabin nasıl ayarlanır, hoparlör nasıl etkiler gibi şeyleri öğrenmeye devam ettikçe cevher çıkıyor içinden. Yoksa zaten REVV gibi firmalar bunlarla çalışmazdı.

UJAM ucuza güzel vst enstrümanlar yapan bir firma, davullarından biri indirimde: SOLID 2 Ama doğrusu MODO DRUM ücretsiz versiyon çıkarmışken gerek var mı bilmiyorum.

Derken MODO DRUM ücretsiz versiyon çıkardı, CS diye geçiyor: IK Multimedia - MODO DRUM
 
RVXX i bu sabah IR ile birlikte aldım. Sevdiği oyuncağa kavuşmuş çocuk gibi başından kalkamadım 😅

Neural DSP Gojira ile ikilemdeydim malum %50 indirimde. Sevgili @GERGE ye de tavsiyesi için buradan da teşekkür ediyorum.

Dehşet bir modelleme! Kafaya kafaya vuruyor namıssız. Neural ile fark tabii ki var fakat o fiyat farkına kesinlikle değmez.

Metalciyiz anam diyorsanız düşünmeyin direkt alın.
 
Aurora DSP'de %60 indirim: Plugins

Rhino aldığımdan beri favori yazılımlarımdan. Rahatlıkla öneririm. Özgün bu arada Rhino, herhangi bir amfiyi taklit etmiyor. Kendi amfilerini yapmışlar.

 
Son düzenleme:
Plugin Alliance'da yine büyük indirim var. HAPPY49 başlığı altındaki ürünlerin 2 tanesini (neredeyse hepsi var) sepete ekleyip HAPPY49 kodunu kullandığınızda sepet $49.99 oluyor. Üzerine de 2022-04-25GS8P973iTw243 kodunu kullanırsanız fiyat $24.99 oluyor.

 
Geri
Üst