Elektro Gitar Amfi ve Ses Kartları Hakkında?

Öncelikle selamlar. Yaklaşık 3 ay önce elektro gitarımı aldım ve fiyatlardan dolayı amfi alamadım. Öğrenme aşamasında pek sıkıntı olmuyordu fakat parçaları çalmaya başlayınca gıy gıy seslerden bezdim artık. Yaklaşık 550TL lik bir bütçem var bu bütçeye göre sıfır bir amfi çok zor görünüyor. Bulsam bile metal tonları almam sanırım imkansız. İnternette ses kartı kullanan kişilerin çok memnun kaldığını gördüm fiyatlar da amfilere göre uygun görünüyor fakat bilgisayarım hoparlörlerim eski. Kafam çok karıştı yardımcı olursunuz sevinirim.
 
Bu konu yüzlerce kez konuşuldu, biraz karıştır forumu... sadece son günlerde benim de cevap verdiğim AYNI konu üzerine başlıklar .... daha da var da tek tek sıralamaya gerek yok. Kafan netleşsin, spesifik soruların olursa elbet konuşulur.

 
İşlemcinin ne olduğunu detaylı yaz, çok eski olmadığı sürece sorun olmaz ama. Hoparlörlerin ne?

O fiyata ses kartı olarak bu alınır: M-AUDIO M-track Solo Ses Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bir 500-600TL'de kulaklığa vermen gerek ama iyi performans için. Near-field monitor almak istersen iyileri 1500TL gibi başlıyor zaten.

Yazılım için burada yazdım:

 
Geri
Üst